Şimdi Ara

Binali Yıldırım: 'Hayır' diyen katiyen terörist değildir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: forumu

Adam naapsın.
    Ülkenin "cahil olmayan, en elit ve en zeki kesimi", "Teröristler hayır diyor"u, "Hayır diyenlere terörist" şeklnde anlayınca, başlangıç seviyesi Türkçesiyle anlatmış.

Bakalım bu sözden sonra, "ülkenin kendini en zeki zanneden kesimi" halen bu cümleleri birbirine karıştıracak mı.

Hacı Teröristler hayır diyorsa
    Benim önerim tüm teröristleri hapse atılsın
    O zaman sandıktan %100 Evet çıkar
    -------------------------------------------
    Bir evin iki kapısından,
    Biri açık, biri kapalı olsa.
    Biri girse, açarak,
    kapalısından..Öbürü, açığını kapayıp çıksa..
    Ne anlam çıkarırsınız bundan
    Özdemir ASAF

• quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Şair burada hayır diyenler terörist değildir ama tüm teröristler hayır diyor demek istemiş

daha cümleyi okurken...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Ben de tam interpol'e gidip teslim olmayi dusunuyordum, 1000ali icimi rahatlatti valla oh be.

O kadar emin olmamalısın, bütün hayırcılar terörist değil ama bütün teröristler hayırcı demiş

Benzer şekilde bütün müslümanlar terörist değil fakat bütün canlı bombalar vs. teröristler müslüman, bunun gibi düşün olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-032E64000 -- 22 Mart 2017; 23:45:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodletting.

Keşke ona buna terörist diyeceğine seçmenlere yeni anayasa paketinin ülkeye neler getireceğini anlatabilse.
    Kendileri de bu anayasa paketinin ülkeye kuruş faydası olmayacağını biliyorlar çünkü.

Yapabildikleri tek şey algı. Seçmenlerini anayasa falan ilgilendirmiyor ki. Teröristler hayır diyor dedin mi tamamdır oyları kaptın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha geçen, terörist hayır diyor fetö hayır diyor diyordu ne oldu? Evet oyu gittikçe düşüyor sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.