Hani bir kesim diyor ya bizi zorla LGBT yapmaya çalışıyorlar diye. AKP’nin de bu yapmaya çalıştığı şeyin yurtdışındaki LGBT+ Woke odaklardan farkı nedir ki? Abi ben Türk’üm ya, afedersin ama Türk’üm yani. Arap değilim, Çerkes değilim, Abaza değilim, Kürt değilim. Hayır ben Türk’üm diyene hayır sen şusun diye baskı yapıyor resmen. Bizi LGBT yapmaya çalışıyorlar diyenler nedense bu konuda ses çıkarmıyorlar |
Binali Yıldırım: 'Vatandaşlık tanımı yeni anayasada gözden geçirilebilir. (2. sayfa)

-
-
Bu arada binali’nin bu açıklamalarına Sarayın bir sözcüsü (mehmet uçum sanırım...tayyip’in yardımcısı da olabilir bilmiyorum) itiraz etmiş. Yok efendim vatandaşlık tanımı falan gözden geçirilemezmiş.
AKP tayfası her zamanki gibi iyi polis kötü polis rolünü oynayıp akılsızları beyinsizleri kandırmanın planlarını yapıyor. AKP tayfasının unuttuğu şey bu komik oyunu, senaryoyu, ve tiyatroyu o kadar çok ve tekrar tekrar oynadılar ki artık kimseyi kandıramıyorlar
-
Ne anlatıyon sen Allah aşkına !
Binali Yıldırım'ın anayasa ile ilgili söylediği sözler altına gelip Erdoğan anlatıyon bana ? Aday olmasın tekrar flan edebiyatı yapıyon.
Yani Erdoğan tekrar aday olabilmek anayasa değiştirmeye çalışıyor edebiyatı yapmaya flan çalışıyorsun işte.
Bende bu kadar kasmanın anlamı ne onu soruyorum. Aday olursa olsun kaybetsin seçimi ne var yani ?
Ama burada konu bu değil. Burada bir tartışma konusu var vatandaşık tanımı adı altında onun altına bile gelip Erdoğan nefreti kusmanın anlamı ne ?
Sırf Erdoğan aday olmasın diye Dünyanın en iyi anayasası yapılsa ona bile karşı çıkacak kafada davranıyorsunuz. Bu kadar siyasi körlükle bakmayın hayata.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 2 Mart 2025; 22:0:21 > -
Bunlar iyi DEMlenmiş kafayı bulmuşlar geçmiş olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Attığın videonun altında "Binali Yıldırım'dan yeni anayasa sözleri: Erdoğan'ın tekrar cumhurbaşkanı adaylığının yolu açılmalı!" yazıyor. Sen bana diyorsun ki konuyu niye Erdoğan'a çekiyorsun.
-
Adam 15 dakika anayasa konuşuyor. Herkes kesiyor kırpıyor işine geleni alıyor işte.
İlk 4 madde değişmez bizimde kırmızı çizgimiz diyor bir sürü şey anlatıyor sayıyor. Herkes oradan işnie geleni alıyor. Halk TV'de o cümlesini almış ben o cümlesinde değilim. ( Hayret Vatandaşlık tanımına değinmemiş heralde onlarda olmaması gerektiğini biliyor demek ki. )
Birisi gerekirse tartışalım Vatandaşlık tanımı değişiri çekiyor aradan.
Sizin gibisi Erdoğan'ın adaylığını çekiyor.
Ama kimse işin ana fikrine derinine bakmıyor. Gelin Tartışalım Konuşalım zeminine bakmıyor.
AKP'li bir isimin ne demesini bekliyorsunuz siz. Erdoğan tekrar aday olmasın flan mı anlamıyorum ki... AKP'de başbakanlık yapmış birisi Erdoğan artık çok oldu bıraksın gitsin mi diyecekti ?
-
AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Genel Başkan Yardımcısı olmasının ardından memleketi Hatay'da coşku ile karşılandı. Yayman, CHP'nin, "Adayınız kim?" çıkışına yanıt verdi, "Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Cumhurbaşkanımızı bir kez daha başkan yapacağız." dedi. Yayman, Trump'ın Zelenski'yi küçük düşüren tavrını da hatırlattı, "Bizim dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan 23 yıldır böyle bir manzaraya izin vermedi." ifadelerini kullandı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence çok saçma şeylere sırf gündem olsun diye parmak basiyorlar. Çok ama çok saçma. Bununla uğraşacaginıza ekonomiyi düzeltin, vergileri düşürün. İnsanlari şirket kurmaya, üretim yapmaya tesvik edin. Ülkeye katkı sağlicak girişimlerde bulunun. Bırakın boş beleş işleri.
Millet ya faize para koyuyo , ya bitcoinle ugrasiyo ya da influencer olup reklam yapiyo. Tamam bunlar da önemli ama ekonomi yüzünden alım gücü çok zayıf kalıyor. Bu gidişle kötü bir ekonominin anayasasını düzeltseniz de bi cacık olmicak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X