Şimdi Ara

Binance Destekli Bondex BDNX Kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Airdrop Bondex (BNDX) Günlük Madencilik

--> Binance Twitter hesabından projeyi duyurduğuna göre çok para kazanacağız.

--> Günlük 0.24 BNDX.

Bunu mutlaka yapalım gerçekten güzel para bırakabilir. Belli ki birim binance dahil birçok borsada birden listelenecek.

Bir süredir airdrop devam ediyor. Konu açıyorum ki arada birisi bize hatırlatsın da günlük madencilik yapmayı unutmayalım. Ayrıca Bondex hakkında ki tüm gelişmeleri de buradan paylaşacağım. Bndx listelenene kadar madenciliği devam edeceğiz, sonrasında satıp nakit çekeceğiz. Telefonumuza uygulama indirmemiz gerekiyor.

Referans kodu: 8TU4P

1️⃣Uygulamayı indirip kayıt olun e-mail doğrulayın.

2️⃣Uygulamaya giriş yapıp her 24 saatte bir defa "Start earning" butonuna basın. Günlük BNDX kazanmaya başlayın. Her 24 saatte butona tıklamayı unutmayın zaten uygulama size günde bir defa hatırlatacak.

3️⃣Profil sekmesinde username ve diğer bilgilerinizi girin bunlar kazanma hızınızı artırabilir.

‼Üstteki linkten indiremeyenler android veya ios sürümünü indirip referans kodu bölüme 8TU4P yazabilirler.

Referans ile kazım hızınız artmaktadır.

8 Şubat'ta 8 Milyon takipçili Binance Global Twitter hesabından atılan tweet:

Looking to pursue a career in Data Analytics?

In this video, #Binance Data Analyst Demis Bhojoo sits down with @bondexapp to share his knowledge and highlight key steps on what it takes to become a data analyst.

➡️  pic.twitter.com/b8PQfcrqgh
    — Binance (@binance) February 8, 2022

https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DqdcIde-WDWE%26t%3D114s&q=EgQuLZpEGI6uu5IGIhBduGQFcCYCHYrC69mDWWXTMgFy

• Merhaba Referansınızla üye oldum. Bakalım ilerleyen günlerde neler yapacak görelim.

Bu arada Benim de referansımla üye olmak isteyen arkadaşlar. " TJTS4 " kodunu girebilirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.