Şimdi Ara

Binance TR'de çılgın hata: Üyeleriyle maliye arasında 'kira' krizine sebep oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TÜRKOĞLU_06 , Rising_Hawl Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
4
Favori
3.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy şu anda #2
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yaptıkları hata yüzünden millet ne diye uğraşıyor? Dilekçe milekçe oldu, milletin işi gücü yok zaten herkes bi’ alem ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Artık yeni vergi kalemleri için vergi ismiyle uğraşmak istememişler, gördüğümüz her paradan vergi alalım moduna geçmişler  

• Chaveez kullanıcısına yanıt
    Arkadas okudugun yorumumdan beni binancenin sahibi mi sandin da bana atar yapiyorsun 😁 bir hata yapilmis ister dilekce yaz ister yazma banane. Boyle birsey basa gelirse yapilacak durum hakkinda bilmeyenler icin bir yorumdu. Hayret bir sey ya😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mayata38 M kullanıcısına yanıt
    Peki başka bir kira geliri varsa? Çok kolay değil mi başkasının hatasını eziyet gibi bilmediğin işlerle uğraşarak düzeltmeye çalışmak, devletin düzeltmek istememesi , öde sonra bakarız demesi.

• easutay kullanıcısına yanıt
    Bilerek yapılmış olmadıysa adımı değiştiririm

• Muhtemelen pilot deneme yapıyorlar. İleride "Kripto Geliri" gibi bir kısım yapmayı planlıyorlar muhtemelen. Kripto Borsalarından çekilen paralar sisteme doğru yansıyor mu diye "Kira Geliri" kısmını deneme amaçlı kullandılar muhtemelen.

Bu yorumu kaydedin.

• Sadece kripto para borsası ile alakalı bir durum değil. Ayrıca sorun sadece Binance TR ile de alakalı değil aynı şekilde BTC Türk'den gelen paralar içinde kira geliri kapsamına girmiş. Daha da ilginci kıdem tazminatı olarak yatan para bile kira gelirine yansıtılmış. Kendi kendilerine düzeltirlerde uğraşmayız umarım

• Mayata38 M kullanıcısına yanıt

Süper ya, senden mutlusu yok. Biz de eşşekligimizden şikayet ediyoruz zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatım boyunca tek kuruş kira gelirim olmadı ama bu mesajı ben de aldım

• Ortalık fena karışmış yine. Devletin yeni dolandırma yöntemiyle karşı karşıya olabilir miyiz? Art niyetli şirketler gibi hani. Böyle şeyler yapıyolar artık biliyosunuz. Birinin gönderdiği para kira geliri kaydedilirse hoop vergi biner haliyle.

Yada ben mi çok paranoyaklaştım iyice. Her şeyde bir hinlik arıyorum. Sürekli kendimi kollamam gereken potansiyel düşman olarak görüyorum artık devleti

• GİB: Oooo burada bir kira geliri görüyorum saldırın.

GİB gördü mü acımaz adamı giberler valla.

• bu iş hata değil , bilinçli şekilde ekonomi yönetimi yol yapıyor ,tüm parandan yüzde 3 5 stopaj , vergi adını siz koyun , böyle bir şey geleceğini ben buraya bugün yazmış olayım , onlar şimdi ne şartlarda nasıl sokuştururuz hesap yapıyorlardır zaten

• Alphonsus kullanıcısına yanıt

Baktığımız zaman aslında öyle olması lazım.Borsada nasıl işlemler için vergi kesiliyorsa bu platformlarda da kesilmeli.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.