Şimdi Ara

binek peti öldü yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar önce herkeze merhaba ben ve arkadaslarım oyuna yeni başladık.
    27 lw oldum forumu okuyarak oyunu ögrenmeye calısıyoruz fakat biryerde takıldım GREAT WOLF aldım falat öldü lw li ise 2dan 3 ky düstü bu diriliyormu yoksa cöpemi atıyoruz bu konuda yardım pls

• at satılan yerde (stable oluyor burası) en altta ''deat spirits incrase'' war . 10 k ya satılıyor ona sag tıklıyorsun petin sapa saglam ayaga kalkıyor
  • tüh ya ben çöpe atmıstım dirilmez nalları dikti benim at diye :(
  • Ay allahım yaa abi niye dirilmesin yaaa neyse olmuş bişi bi dahakine yapmassın hadi kolay gelsin
  • abi hero messenger a ekleseydin ordan cvp verirdik sana =( 100 k boşa gitti desene...
  • Neyse ölen at sana yakışmazdı zaten... ( en azından teselli edelim demi )
  • arkadaşlar yardımlarınız için sagolun olayı cözdüm tesekkürler. ama at 40 lw oldu fakat nezaman beyaz oluyor yoksa hep böle mi kalıyor beyaz at ayrımı satılıyor? şimdiden teşekkürler
  • 50 51 veya 53 de oluodu üçünden biri....
  • 51. level bitince direkt lvl 53 ve beyaz oluyor. (Gördümde ondan söylüyorum :) )
  • quote:

Orjinalden alıntı: SHEFTALI

quote:

Orjinalden alıntı: X_Sheitan_X

at satılan yerde (stable oluyor burası) en altta ''deat spirits incrase'' war . 10 k ya satılıyor ona sag tıklıyorsun petin sapa saglam ayaga kalkıyor

+1
    Amacın post kasmaksa dolşma burda bu şeye +1 dencek ne var ???? senin gii üyeler banlanmalı

• post kassa sana zararı ne ?? adamın ha 3 yıldızı olmuş ha 5 yıldızı neden batıyoki anlamıyorum :S
    aslında bu msj ı yazdığım için hem ben hemde sen post kasıyoruz adam en azından üsttekinin doğru söylediğini belirtmiş bizim ne katkımız var bu soruya :S post kasma diyenlerde post kasanlar kadar hatalı... (sinirim bozuluyo bu lafa sadece tepki vermek istedim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: @nd@c

quote:

quote:

at satılan yerde (stable oluyor burası) en altta ''deat spirits incrase'' war . 10 k ya satılıyor ona sag tıklıyorsun petin sapa saglam ayaga kalkıyor

+1
    Amacın post kasmaksa dolşma burda bu şeye +1 dencek ne var ???? senin gii üyeler banlanmalı

Herkezin bi hedefi var ( demekki post ile uğraşıyo saygı duymak lazım)senin hedefinde 4. Zarar vermedikten sonra tartışma yaratmadıktan sonra bu tip kişilere kafa yormamak lazım hem konu dağılıyo hem tepkimeler oluşuyo ( doğal olarak )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrande -- 4 Aralık 2006; 0:56:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: @nd@c

quote:

quote:

+1

asyou wish böyle bir cümleye +1 denir mi nolur bi smöle yaaaa
    bide 3 ü 5 i oş werin insanlar insan olmadıktan sonra 1500 olsa ne farteder ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosbardak -- 4 Aralık 2006; 17:51:31 >

• Ya benim kus var 40 tı 45 oldu gıdıyorum wenom swampa red ıllusıonlarda kastırıyorum kusu ama kus arada bır duruyor kafası eserse vuruyor kafası esmesse vurmuyor nedir bu birin,z yardım edebilirmi ?
  • fortune caseden çıkan bir kök var
    pet revival sende wolf var ölü onu basarsan wolf dirilir
    adını bilmiyorum ama type:pet revival d1 de kesin satarlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.