Şimdi Ara

BİODER SAÇ SAMPUANI HAKKINDA. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
10.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • saçların dökülmesine bir kaç neden sayim sana ;
    -saçlarını soğuk suyla yıkamak
    -saçlarını ıslak bırakma
    -saçlarını yıkarken tam şampuan gitmeden tam durulamadan bırakma
    -saçlarını 1 gün öncenin jölesi ile bırakma
    -saçlarını kirli bırakma düzenli yıkamama
    -saçına kolonya vb. felan sürme :d gibi gibi saçlarına iyi bakmazsan dökülürr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o0o0oFearLesSo0o0o -- 23 Eylül 2008; 20:27:12 >
  • tüplerini denemedim şampuanı tek başına bir halta yaramıyoır
  • okadar para bayılmayın onlara, çam terebentin yağı diye bir nane var acayip iyi geldi bana, internette görmüştüm. aktarlara bi bakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: o0o0oFearLesSo0o0o

saçların dökülmesine bir kaç neden sayim sana ;
    -saçlarını soğuk suyla yıkamak
    -saçlarını ıslak bırakma
    -saçlarını yıkarken tam şampuan gitmeden tam durulamadan bırakma
    -saçlarını 1 gün öncenin jölesi ile bırakma
    -saçlarını kirli bırakma düzenli yıkamama
    -saçına kolonya vb. felan sürme :d gibi gibi saçlarına iyi bakmazsan dökülürr

Hiçbirini yapmasam da dökülüyor.Nedeni genetik olsa gerek.

• bıoxcin den bende çok memnunum, saç dökülme problemi yaşamayanlara bile ilerleyen dönemlerde dökülmelerini önleme için bile kulanmalarını öneririm. bir çok ürün denemiş ve hiç bir üründen memnun kalmamış tecrübeli biri olara herkese tavsiye ederim.
  • genetik dökülmelerde bioxcin hiçbi işe yaramaz arkadaşlar önce saçınızın neden döküldüğünü öğrenin..demir eksikliği, kansızlık, diş çürükleri, stres vb nedenlerden dolayı olabilir..ama genetik dökülmede şuan minoxidilden başka onaylanmış ilaç yok malesef
  • şampuan olarak revivogen şampuan ve saç kremi bioxcin e göre daha iyi bence.
  • ben revivogen kullandım ama hiç faydasını görmedim aksine bıoxcin daha etkili geldi bana. sanırım saç yapısına göre göre sonuşlarda değişiklik gösteriyor.
  • minoxsidil adını eksık yazmıs olabilirim diğer ismi regoin mi ne oyle bişi vallahı akraba kullandı ılk defa bı ılacın ıse yaradıgını gördüm bende alacam ... resmen saçları yenıden cıktı..
  • Arkadaşlar bioxcin gerçekten dökülmeyi durduruyor 4 aydır kullanıyorum dökülme tamamen durdu gerçekten etkili bir de piyasada minoksil var blimsel olarak kanıtlanmış tek ürün ama onun da şöyle bir yan etkisi var ilk 2 hafta saçları döküyor çünkü sürülen bölgeyi yeniden restore ediyor sonra çıkmaya başlıyor bir de kafanın ön tarafında işe yaramıyor üst ve arkalarda çıkarıyor 3 arkadaşım kullandı hepsinde de dediğim gibi oldu. Ben şahsen bioxcini yaterli buluyorum
  • aslında her bölgede etkili ama kıl köklerinin yapısına göre sonuç alma süresi deiğiyo. ben saç analizi yaptırmıştım bana o şekilde bilgi vermişlerdi.
  • bioder bu cok iyi haber
    bioxin saçlarınız dökülmesin

buradan aklına gelsin
  • ilk başta ölü saçları döküyomuş alttan sağlamları çıksın diye.
    Ben bioblas kullanıyorum çok memnunum ayrıca bitkisel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

bioder bu cok iyi haber
    bioxin saçlarınız dökülmesin

buradan aklına gelsin

bioblas şampuanı kafana bas
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.