Şimdi Ara

Biohazard Project (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
34.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ah ah paranın gözü kör olsun be.Ellerine sağlık
  • Mükemmel ötesi bir şey olmuş helal olsun başka birşey diyemiyorum.
  • ellerine sağlık gördüğüm en iyi mod
  • HARİKA OLMUŞ Arkadaşın biri dünyanın en güzel 40 mod kasaı diye konu acmıştı tek gecerim helal
  • tebrikler A+ bir çalışma olmuş.
  • Gerçekten çok beğendim yabancıların yaptıkları yanında duramaz. Tebrikler başka modlarınıda bekliyoruz (:
  • Çok güzel mod olmuş. Hayret ettim kasanın değişimine. İşçilik ve fikir güzel oldu mu böyle muhteşem modlar çıkıyor ortaya. Tekrar tebrikler.
  • vallaha kadim dostumdur ilker birkaç modunuda gördüm ama bu bambaşka olmuş tabi teknolojinin nimetlerinide kullanarak neler yapılabiliyor gördük

kaldım bu köy de bi yerleşsem oralara varya heralde evin yolunu şaşırırım

eline sağlık kardeş iş ve hoby hayatında başarılarının devamını dilerim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • helal olsun muhteşem olmş...
  • Kasa muhteşem olmuş.Her parça için denecek kelime bulamıyorum.Hocam eline sağlık.
  • Gerçekten super olmus
  • Helal olsun güsel temiz kusursuz işcilik su su sogutma hakkında biraz bilgi toplamam gerek benimde ..
  • Süper ya 1 yıl uğraşsam zor yaparım hatta yapamam xD
  • vallahi helal olsun çok süper manyak olmuş.
  • aga süper olmuş walla beğeni ile okudum üç sayfayı sen bu işi biliyorsun büyüksün abi
  • WeekendWarrior ilker hocam senmisin :) senin bir önceki vatansanacanım feda mod un varmıydı ? askeri kamuflaj modlu bir cmstacker ? eğer oda senindi ise seni hapse atmalı abi ne bu cmstacker katilimi oldun başımıza adamlar cici cici yapıp satıyolar kes biç bıkmadan usanmadan yap helel olsun valla hocam mükemmelsin bu konuda sen.

Bu arada evet bence bu mod larının sadece resimlerini birkaç yabancı siteye koyman lazım mod adamlar yapıyo abiii deniyorya :)) oraya bakanlar bunlarıda görüp türklede yapıyor demeli bence. Helel olsun.. Birdahakimodunu sabırsızlıkla bekliyorum..

Bu arada hocam bu modları yapıyorsun adamı gaza getiriyorsun yapıyım ulan bi konsept hazırlıyım diyo insan ama sen tutup su deponu :)) bile kendin tornada yapıyorsun .. Bu tür becerilerin için ayrıca alkışlıyorum hocam seni

• öncelikle yorum-görüşlerinden dolayı herkese teşekkürler.. biçok soruyada cevap veremiyorum zamansızlıktan...
    bu arada kasada bazı değişiklikler oldu paylaşmak istedim.. görsel açıdan güzel olsada sıvı soğutmadan vazgeçip sistemi hava s. olarak değiştirdim..

Biohazard Project

Biohazard Project

tavandaki sudposunun kafesi artık egzost görevi yapıyor

Biohazard Project

Biohazard Project

vga nın çift tarafında ram olduğu için burayada plexiden slot fan yaptım 2 adet 60mm fan ile...

Biohazard Project

tavana fan kontrol koydum.. fanlar çoğalınca fazladan fan kont da gerekli oldu

Biohazard Project

Biohazard Project

Biohazard Project

Biohazard Project

• yan kapağa dremel ile gravür çalışması yaptım

Biohazard Project

Biohazard Project

Biohazard Project

Biohazard Project

Biohazard Project

Biohazard Project

Biohazard Project

• bu yeni haliyle de çok iyi olmuş gerçi hava soğutmaya geçildiğini saymazsak pek fazla değişiklik yok
  • bu kasa akıllara zArar hocam,rtük görmesin,emeğine değmiş,fevkalade,muhtşem bi görüntü oluşmuş
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.