Bildirim
Biohazard Project
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Üstad sen daha öncede stacker modlammıştın Güzel olmuştu baya Bu sefer farklı bir kasayla çalışmalarının devamını beklerdim
Tabiki senin tercihin takipteyim -
quote:
Orjinalden alıntı: mc.kork
Üstad sen daha öncede stacker modlammıştın Güzel olmuştu baya Bu sefer farklı bir kasayla çalışmalarının devamını beklerdim
Tabiki senin tercihin takipteyim
elim alıştı stacker a ezbeledim heryerini.. kolay ve kısa sürecek aksilik olmazsa..
-
Tt ufo fanın ledli fan grili.. hdd soğutucunun önüne takacam
emektar hdd cooler.. 2 slot kapladığı için bunu kullanmaya devam..
çift taraflı bant ve iç kısımdan sıcak silikon ile yapıştırdım
kasanın ön çubuklarına kaplama yapacağım için girintili kısımları macunla doldurdum darbe vs olduğunda kaplamanın yırtılmaması için
işyerinde elekt. panolarına takılan fırça şeklinde kablo giriş aparatını kasada kullanmayı düşündüm..
slot fan yuvasından kabloları arkaya gizlerken o boşluğa monte etmek için gerekli ölçüde kestim.. umarım işe yarar..
-
değişik bir şey çıkacak ortaya gibi -
hadi bakalım,bekliyoruz,güzel bir işcilikle sonuç çok güzel olacak bence -
kasanın önüne ledli yazı yapımı
cmstacker yazılı yeri kestim
gereksiz ışık sızmalarına karşı parçaya kapaklar yaptım
kasa içine kablo girişi için delik ilk gün delmiştim..
bu kısım normalde dışa bombeli ..mengene ile sıkıp japonla yapıştırdım.. altına 5.25 cihaz takıldığında epey boşluk oluyordu.. çirkin bi görüntüydü bana göre..
lazer kesim yazı..
yazı arkasına-ledlerin önüne silikon ped yaptım.
2 plakayı makina yağı ile yağladım silikonun yapışmaması için.. sonra sıkıştırıp düz bir silikon levha yaptım
fazlalıkları maket bıçağı ile kestim
yazıyı parçaya japon ve sıcak silikon ile yapıştırdım
-
biohazard yazısına led yapımı
karakter lcd ve ışık düğmeleri için 5.25 panel yapımı
gereken ölçüde kestim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeekendWarrior -- 5 Ağustos 2008; 0:04:05 >
-
O yazı süper olmuş bir kere yanlız bana veya bize özelden veya konu olarak o yazıyı nası yaptığını söyleyebilir misin? Lazerde pleksi kestirdin gibi geldi bana... -
lazer yazıyı autocad formatında 1/1 ölçekli çizip lazer kesime verdim.. lazer otomatik kesiyor dosyadaki şekli -
quote:
Orjinalden alıntı: WeekendWarrior
lazer yazıyı autocad formatında 1/1 ölçekli çizip lazer kesime verdim.. lazer otomatik kesiyor dosyadaki şekli
pekı ne kadara mal oldu sana bu kesım mesela nerde yaptırdın- ıslerın guzel gercekten
ancak acıklmada ıslerın kadar becerıklı degılsın resim yazı ha
-
benim tanığım lazerci ostimde ve ufak tefek işleri yapmıyor.. beni çalıştığım şirkettren tanıyor kendi özel işlerime para almıyor.
genel fiyat verecek olursam o yazı 5ytl falan tutar belki tutmaz..
açıklamaları kısa tutuyorum yaptığım her detaya ayrıntılı açıklama sayfalar tutar.. resimler kendini anlatıyor.. şuan size yabancı karmaşık gelebilir ama konu ilerledikçe mod şekillenmeye başlayınca resimleri izleyen herkes fazla açıklama gerekmediğini anlayacaktır.. -
Güzel gidiyo. Güzel bişiler çıkcak Hadi kolay gelsin, devamını bekliyoruz. -
Güzel Kasa Olucak -
lcd panelin ön kapağı...
içerden tig kaynağı ile puntaladım...
etrafını macunladım.....
yazıyada hafif macun ve zımpara çektim..
panelde kullanacağım anahtar düğmeler...
-
cok güzel gidiyorsun kardeş eline saglık -
süper gidiyor ,takipdeyiz -
Çok güzel gidiyor kardeş devam -
kasa kulpları ve alt takviye plakaları..
12mm lik çubukları oksijenle ısıtarak büktüm.. tornacı ustam birer tane pabuç yaptı altlarına..
kaba bişey oldu ama temaya uyar diye düşünüyorum..
tabana klavuz ile M6 diş açtım..
bu arada tornacı ustam saolsun depoyu bitirdi.. bende boş durmadım basma çubuğu ve contaları yaptım..
deponun kasanın dışında kalan kısmı için mesh yaptım... bu arada depoyu tavandan içeri çakacam 20 derece eğimli.. çizimler ok.. hesaplar ok..
-
Güzel gidiyor..
Benzer içerikler
- ses geçirmeyen duvar kağıdı kullananlar
- kuru buz nerede satılır
- plastik neyle boyanır
- kloroform eczanede bulunur mu
- saf su nerede satılır
- laptop soğutucu öneri
- overclock nasıl yapılır
- sıvı metal macun
- undervolt nedir
- termal macun önerisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X