< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi croftrustt -- 2 Nisan 2021; 0:16:57 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi croftrustt -- 2 Nisan 2021; 0:16:57 > |
Bir hıyar ağası vardı, Arkadaşın yamasına sürekli taş koymaya çalışıyordu. Yok çıkmaz yok bilmem ne. Kendisi 2017 de bir yamaya başlamış, yok elim sakat yok dosyalar bozuk diyip yamayı bitirmemişti. Kendi bitirmdiği gibi bu arkadaşa da bok atıyordu. Mors olmuştur şimdi.
|
Yama fransızcadan çevrilmiş bu arada. O yüzden eccük övün la arkadaşı :D Helal bro... Oyun çok korkunç ya da vahşetli değilse değilse deneyebilirim.
|
Kaliteli bir çalışmaya benziyor. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Man of Medan'ı U-Crew'den parayla almaktan da kurtardınız bizi sağolun varolun.
|
Şu yama yapıp paylaşıp sonradan alınganlık yapıp kaldırma olayını moda oldu. Arkadaş size kimse zorla yama yaptırmıyor anlayın artık şunu. Yama işin gönüllü yapılır ve bu hizmeti insanlara bu şekilde sunarak mutlu olamıyorsanız yapmayın Türkçe yama falan. |
Yükledim ve oyuna başladım. Proje yöneticisine, çevirmen arkadaşlara, test yapan arkadaşa, paketlemeyi yapan arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Elinize ve emeğinize sağlık....
|
Rica ederiz. Evet yapmayı düşünüyoruz
|
Terminatör yamasını paylaştıktan sonra aynı olaylar benim de başıma geldi hocam. Ama kafama takmadım terminatorden sonra 2 yama daha paylaştım. Burda önemli olan 2,3 tane boş insan yerine Türk oyuncuları düşünüp yama yapmaya devam etmek. Little hope oyununu sizin cevirmenizi çok isterim hocam. |
Selamlar, emeğinize ve yüreğinize sağlık. Şu içinden bulunduğumuz lanet dönemde azda olsa insanı sevindiriyorsunuz. Çok teşekkürler..
|
Hocam boş verin trolleri kendine hayırları yok hiç birinin işleri Pc başında oturup nasıl ortalığı karıştırırım. Yamayı hazırlayıp diğer forum da yayınlarsınız. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |