Elinize sağlık, güzel bir çalışma. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shawarpers -- 1 Kasım 2020; 20:20:48 > |
The Dark Pictures Anthology Man of Medan Türkçe Yama v1.0 - YAYIMLANDI (4. sayfa)
-
-
Artık bu piyasaya çeviri yapmıyorum. İnsanlar kafayı yemiş sorgusuz sualsiz saldırmalar ön yargılar gereksiz suçlamalar yapıyorlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Terminatör yamasını paylaştıktan sonra aynı olaylar benim de başıma geldi hocam. Ama kafama takmadım terminatorden sonra 2 yama daha paylaştım. Burda önemli olan 2,3 tane boş insan yerine Türk oyuncuları düşünüp yama yapmaya devam etmek. Little hope oyununu sizin cevirmenizi çok isterim hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: croftrustt
Artık bu piyasaya çeviri yapmıyorum. İnsanlar kafayı yemiş sorgusuz sualsiz saldırmalar ön yargılar gereksiz suçlamalar yapıyorlar.Hocam boş verin trolleri kendine hayırları yok hiç birinin işleri Pc başında oturup nasıl ortalığı karıştırırım. Yamayı hazırlayıp diğer forum da yayınlarsınız.
-
elinize emeğinize sağlık bi ara bakmayı düşündüğüm oyunlardan biriydi sayenizde türkçe olarak bakabilirim.
-
Öncelikle mevcut yamanız için teşekkürler. Oyunu ve yamayı mevcut oyunumdan sonra edineceğim inş. Bu arada gereksiz trollere kızmakta haklısınız ancak kararınızı gözden geçirmeniz bizi sevindirecektir. Zira oyunun son halkası sizi bekler. Sevgiler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Oyunu yamayla yeni bitrdim,yama birkaç teknik sıkıntı dışında güzel olmuş.Darısı little hope'un başına diyelim.Bu seri baya tutacağa benziyor,adamlar 6 ayda bir yeni seri çıkartıcaz diyolar ama bakalım
-
quote:
Orijinalden alıntı: croftrustt
Artık bu piyasaya çeviri yapmıyorum. İnsanlar kafayı yemiş sorgusuz sualsiz saldırmalar ön yargılar gereksiz suçlamalar yapıyorlar.'Gavura kızıp oruç bozulmaz' Anonim bir atasözüdür çok severim
-
2.oyunun çevirisini bekliyorum
-
Emeğinize sağlık♥
-
Böyle bir oyun olduğunu bilmiyordum bir denemek lazım
-
quote:
Orijinalden alıntı: sernorBöyle bir oyun olduğunu bilmiyordum bir denemek lazım
Bitirir bitirmez The Dark Pictures Anthology Little Hope başla hocam..
-
altyazısı çıktı mı onun ?
-
merhabalar yama hangi sürümde çalışıyor fitgirlde çalışmadı olmadı yani korsan olanlar hangisinde çalıştırdı
-
Merhaba. Ne yaptıysam burayı geçemedim. Yardım eder misiniz ?
-
Teşekkürler. Elinize Sağlık.
-
arkadaşlar yeni oyuna kimse niye el atmıyor
-
Little Hope'da umarım çevirirsiniz.
-
Litte Hope çevirme düşünceniz var mı?
-
Durum nedir little hope çevirisi olucak mı başkan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X