Şimdi Ara

The Dark Pictures Anthology Man of Medan Türkçe Yama v1.0 - YAYIMLANDI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
6
Favori
18.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşeküürler. Eline emeğine sağlık
  • Yükledim ve oyuna başladım. Proje yöneticisine, çevirmen arkadaşlara, test yapan arkadaşa, paketlemeyi yapan arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Elinize ve emeğinize sağlık....
  • Kaliteli bir çalışmaya benziyor. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Man of Medan'ı U-Crew'den parayla almaktan da kurtardınız bizi sağolun varolun.
  • Oyun iyi mi dostlar?
  • Eline sağlık en kısa zamanda yama ile oynayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Residentevil8

Oyun iyi mi dostlar?
    Hikâye ağırlıklı oyunları ve Telltale oyunlarını seviyorsanız bunu da seversiniz.
  • Tebrikler güzel bir iş olmuş :)
  • elinize sağlık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah razı olsun kardeş kaç gündür bekliyorduk eline sağlık
  • Elinize emeğinize sağlık.. ne yalan söyleyeyim çıkmaz diye umuyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emekleriniz için teşekkürler
  • Elinize sağlık Türkçe oynamak güzel olacak
  • Oyunu yamayla bitirdim başarılı çalışma olmuş, ufak tefek gözden kaçan yerler var ama önemsiz sayılır.Tekrar teşekkürler. Daha sonra tekrar oynayacağım farklı seçimler ile bitirmek için.

[spoiler=7107899686]Bu arada 1 kişi öldü geri kalanları sağ çıkarmayı başardım. Conrad göçtü. Fakat tekneye binerken Brad yoktu, onu anlayamadım :S[/spoiler]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirli1713 -- 20 Nisan 2020; 8:50:34 >
  • elinize sağlık
    keyif ile oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirli1713

Oyunu yamayla bitirdim başarılı çalışma olmuş, ufak tefek gözden kaçan yerler var ama önemsiz sayılır.Tekrar teşekkürler. Daha sonra tekrar oynayacağım farklı seçimler ile bitirmek için.

[spoiler=7107899686]Bu arada 1 kişi öldü geri kalanları sağ çıkarmayı başardım. Conrad göçtü. Fakat tekneye binerken Brad yoktu, onu anlayamadım :S[/spoiler]
    Geri dönüşünüz için teşekkürler. Evet bazı ufak tefek noktalar gözden kaçmış. Güncellemelerle düzeltilecektir.
  • Teşekkürler elinize yüreğinize sağlık
  • Selamlar, emeğinize ve yüreğinize sağlık. Şu içinden bulunduğumuz lanet dönemde azda olsa insanı sevindiriyorsunuz. Çok teşekkürler..
  • Bir hıyar ağası vardı, Arkadaşın yamasına sürekli taş koymaya çalışıyordu. Yok çıkmaz yok bilmem ne. Kendisi 2017 de bir yamaya başlamış, yok elim sakat yok dosyalar bozuk diyip yamayı bitirmemişti. Kendi bitirmdiği gibi bu arkadaşa da bok atıyordu. Mors olmuştur şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.