Şimdi Ara

The Dark Pictures Anthology Man of Medan Türkçe Yama v1.0 - YAYIMLANDI (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
6
Favori
18.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çeviri için teşekkürler yalnız bazı yerlerde eksikler var. bir de çok basit yerlerde hatalar var bu da oyunun atmosferini bozuyor. en basitinden karakterin özelliklerinde fedakarlık yerine fedakar yazılması lazım mesela. hata olarak da balo salonunda bu net değil yerine bu gerçek değil olmalı. bunlar ve benzerleri düzeltilirse güzel olur. iyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Truelegend

çeviri için teşekkürler yalnız bazı yerlerde eksikler var. bir de çok basit yerlerde hatalar var bu da oyunun atmosferini bozuyor. en basitinden karakterin özelliklerinde fedakarlık yerine fedakar yazılması lazım mesela. hata olarak da balo salonunda bu net değil yerine bu gerçek değil olmalı. bunlar ve benzerleri düzeltilirse güzel olur. iyi çalışmalar.
    Geri dönüşleriniz için teşekkürler. Güncellemeler ile düzeltilecektir.
  • Gercekten ellerinize saglik , Muhteşem bir oyunu cevirmişsiniz. Harikasınız
    Oynamayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum..
    Bu arada abi kardeş hayatta kaldik :/ cok kötü sonuclardan ziyade... Kalb atişlari Kontrol etmek cok zordu ya :|| birde ben film gibi izliyorum Tuş kombinasyonu sürekli unutuyorum :d
    Siz siz olun uyumayin :p
  • Öncelikle bu oyunu yaptığınız için ellerinize sağlık. Bir sorunum var onu çözmek için yardım istiyorum sizden. tr yamanın exe sini kurmaya çalışırken error launching installer hatasını alıyorum ve tr yamayı yükleyemiyorum. Sizden ricam kurulum yerine oyunun içine atacağımız dosyaları bana versenizde bende direkt manuel olarak kursam olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exilecorby

Öncelikle bu oyunu yaptığınız için ellerinize sağlık. Bir sorunum var onu çözmek için yardım istiyorum sizden. tr yamanın exe sini kurmaya çalışırken error launching installer hatasını alıyorum ve tr yamayı yükleyemiyorum. Sizden ricam kurulum yerine oyunun içine atacağımız dosyaları bana versenizde bende direkt manuel olarak kursam olur mu?
    Özelden teamviewer ile bir bakalım isterseniz. Sorunu çözelim. Mesaj atın bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 27 Nisan 2020; 21:6:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginiz için teşekkür ederim. Sorunu çözdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exilecorby

İlginiz için teşekkür ederim. Sorunu çözdüm.
    Sevindim. Keyifli oyunlar.

• Çeviriyi indirdim, müsait olduğum oynayacağım. Şimdiden teşekkürler.
    Oyunun ortalama oynanma süresi nedir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unraiser

Çeviriyi indirdim, müsait olduğum oynayacağım. Şimdiden teşekkürler.
    Oyunun ortalama oynanma süresi nedir sizce?
    5-6 saat.
  • Teşekkür ederim. Elinize kolunuza sağlık.
  • elinize sağlık.
  • Elinize sağlık bir oyun daha Türkçe dile kavuştu sayenizde

• croftrustt kullanıcısına yanıt
    Merhabalar kolay gelsin Türkçe yamanız fitgirl sürümü ile uyumlu mudur?
  • Çeviri için teşekkürler...Yeni gelecek DLC'yi (The dark pictures anthology little hope) çevirmeyi düşünüyor musunuz ?
  • FerreT kullanıcısına yanıt
    Rica ederiz. Evet yapmayı düşünüyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam sayenizde mükemmel bi oyunu Türkçe olarak tecrübe edebildim, elleriniz dert görmesin. Eksik olmayın.

Not:
    [spoiler=8187053172]Conrad'in gemi içinde tek başına boş boş konuşup kafa bi karış havada gezip dolanırken ki kısımlar Fransızca olarak kalmış bilginiz olsun[/spoiler]
  • emeğiniz için teşekkürler bende niyeyse oyun yamayı attıktan sonra açmıyor. yine de teşekkürler tekrar deneyeceğim.
  • The Dark Pictures Anthology: Little Hope saatler kaldı çıkmasına steam de çeviri düşünüyormusunuz

• croftrustt kullanıcısına yanıt

HOCAM OYUN ÇIIKMAK ÜZERE SAATLER KALDI

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.