Şimdi Ara

biometrik fotoğraf 18 adet 20 tl (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
510
Cevap
216
Favori
109.880
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün Vatan da Emniyette fotograf cektireyim dedim ama 4 tanesi 20 TL yaziyordu. Oraya kadar gitmisken cektirdim ama gittigime pisman oldum.

Fiyat ucuz diye sakin gitmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altayliyim

Dün Vatan da Emniyette fotograf cektireyim dedim ama 4 tanesi 20 TL yaziyordu. Oraya kadar gitmisken cektirdim ama gittigime pisman oldum.

fotokabinde mi 4 tanesi 20 lira ? bi yanlışlık olmasın
  • Sirinevler ve civarında olan arkadaşlar haberiniz olsun bir fotoğrafçı var 6 tane biyometrik 10 lira. Küçücük bir dükkan pek şık biyer değil baya da eski bir baski makinası var ama fotoğrafım on numara çıktı gerçeğinden daha güzel. Gecenlerde kendim için gitmiştim bugün ailem için gidecem. Adını şimdi hatırlamadım gidince buraya yazarım yerini de tarif ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: efekan_02

Sirinevler ve civarında olan arkadaşlar haberiniz olsun bir fotoğrafçı var 6 tane biyometrik 10 lira. Küçücük bir dükkan pek şık biyer değil baya da eski bir baski makinası var ama fotoğrafım on numara çıktı gerçeğinden daha güzel. Gecenlerde kendim için gitmiştim bugün ailem için gidecem. Adını şimdi hatırlamadım gidince buraya yazarım yerini de tarif ederim

gerek yok , emniyetlerde 18 tanesi 20 lira , para kaptırmayın fotoculara
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: efekan_02

Sirinevler ve civarında olan arkadaşlar haberiniz olsun bir fotoğrafçı var 6 tane biyometrik 10 lira. Küçücük bir dükkan pek şık biyer değil baya da eski bir baski makinası var ama fotoğrafım on numara çıktı gerçeğinden daha güzel. Gecenlerde kendim için gitmiştim bugün ailem için gidecem. Adını şimdi hatırlamadım gidince buraya yazarım yerini de tarif ederim

gerek yok , emniyetlerde 18 tanesi 20 lira , para kaptırmayın fotoculara

Vatan emniyette 20 tl verdim 4 adedine, hemde o sogukta gittim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Dün Vatan da Emniyette fotograf cektireyim dedim ama 4 tanesi 20 TL yaziyordu. Oraya kadar gitmisken cektirdim ama gittigime pisman oldum.

Evet hocam, kabinde cekildim. Sirf burada okufugum icin gittim bol bol resim olsun ehliyet ve nufus cuzdaninda kullanirim dedim ama hevesim kursagimda kaldi. Cekildikten sonra gordum fiyati yoksa onuda almazdim.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Hangi emniyet
  • quote:

quote:

quote:

Evet hocam, kabinde cekildim. Sirf burada okufugum icin gittim bol bol resim olsun ehliyet ve nufus cuzdaninda kullanirim dedim ama hevesim kursagimda kaldi. Cekildikten sonra gordum fiyati yoksa onuda almazdim.

demekki oranın ihalesi başkasına verilmiş, vay uyanıklar

• Ben kendim için gittim hocam 10 lira da normal yani ve çok da begendim on numara oldu. Ama ailem icin burada paylaşılan programı android marketten indirdim ve ekrandaki kalıba uyarak çektim sonra ps da düzenledim medimarkt a gidip çıkardım ama sonuç hüsran çünkü yüzleri iri çıktı cetvelle ölçtüm alın ve çene arası 36 mm den daha büyük. sonuç olarak bugün gidip orada cektirecez isteyene pmden atarım madem reklam olmasın
  • İzmir için konuya bakacağım.
  • efekan_02 kullanıcısına yanıt
    PS de düzenlemek yerine aşağıdaki linkten düzenlenmiş halini bastırsaydınız muhtemelen sorunsuz halledilebilirdi.

PS de bazen ölçü ayarlamada sorun olabiliyor.

http://www.idphoto4you.com/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bursa da ucuza çeken yer var mı bildiğiniz?
  • ŞipŞak Vesikalık tavsiye ederim. Siz kendiniz mobil uygulamada çekip gönderiyorsunuz 1 gün sonra elinize ulaşıyor. Yalnız fotoyu çekeceğiniz zaman arkanız düz beyaz bir zemin olsun daha güzel çıkar foto
  • Bütün media marktlarda bu makineden var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

PS de düzenlemek yerine aşağıdaki linkten düzenlenmiş halini bastırsaydınız muhtemelen sorunsuz halledilebilirdi.

İyide buraya aktarılacak resmi cepte nasıl çekecez arka fon duruş vs..ne olacak..?

Site sanırım verdiğin resmi biyometriğemi çeviriyor?

• F

• Çıkartmaya hazır örnek psd dosyası paylaşın. Kendimiz düzenleyip, Flash bellekle gitip çıkartırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netmania

quote:

Orijinalden alıntı: rfve

İyide buraya aktarılacak resmi cepte nasıl çekecez arka fon duruş vs..ne olacak..?

Site sanırım verdiğin resmi biyometriğemi çeviriyor?

Site biyometrik olarak duzenleme yapiyor ve kagida bastirilmis seklini sunuyor. Emniyet genel mudurlugunun e-pasaport sitesinde biyometrik fotonun nasil olacagi yaziyor. Ona uygun foto cekip, siteden duzenleyip, flasha atip, cikti alabilirsiniz.

• plt13 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler epasaport sitesine baktım..

Yani bu site cep tlf ile.çektiğimiz herhangi bir fotoyu arka çizgisiz beyaz fon dahil ayarlıyo öyleyse..doğru anladıysam değil mi?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.