Şimdi Ara

biometrik fotoğraf 18 adet 20 tl (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
510
Cevap
216
Favori
109.880
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Coca-Cola

İnat ettim yazıcı alacağım. İsteyen arkadaşlara da kargosunu ödemeleri şartıyla maliyetine basacağım foto. Yeter ki bunlar kazanmasın.

Hocam yap bu işi tüm forum müşterin olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmanyasar kullanıcısına yanıt
    Ben dün denedim ve aldım başarılı bir şekilde ancak elemanlar biraz ilgisiz ve işlem biraz karışık, bilginiz olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Fotoğrafçılık ile para kazanıyorum. hadi dedim geçen sene yaz sonu beyaz gömlek giyeyim de fotoğraf çekileyim vesikalık fotoğraf olsun. genelde suratım hep problemlidir ((

Vesikalık çektirmekten nefret ederim. berbere gitmektende.

bu zamana kadar bilmem kaç yıllık tecrubem var diye gittiğim fotoğrafçılar acayip kötü çıkardı resimlerimi. mecburen ehliyet için vesikalık lazım oldu. adam iğrenç foto çekip suratımı saten boya ile fotoşopta boyadı. aldım baktım fotoğrafa bu ne dedim. ?? arkadaş acele yapmış fotoğrafı dedi. sen dedi 15 dk da istedin.

maytap mı geçiyorsun dedin ? 1 vesikalık fotoğrafın photoshopu kaç dakika sürer ? ben akşam üstü 2-3 özel çekim yapıp her birine 200-300 resim çekip sonra fotoşop yapıp aynı gün gösterip satıyorum baskılarıda aynı gün hazır olabiliyor dedim. sen profmuşun dedi. dedim sende ol.

oturdu tekrar yaptı fotoşopu . daha önceki adamda müşteri ile muhabbet ediyordu.

orta okul lise yıllarındaki gittiğim fotoğrafçılarda rezalet çekti. 1 tane vesikalık fotoğrafımı beğendim. onuda 10 sene kullanabildim ))

ben izmir'de elimdeki çektirdiğim hazır vesikalık fotoğrafı bastırtmak için gittiğim fotoğrafçılar benden 20 tl istedi. 20 tl isteme 5 lira yada 10 lira iste.

çekse verse anlarım ama sadece 10x15 yada 15x21 boyutunda bir resim gibi basacak herşey hazır.

bu 20 tl yada 25 tl istemek niye ? onu çekip hazırlayan da profosyonel fotoğrafçı . 5-6 tane fotoğrafçıya gittim. sonunda bir fotokopi merkezinde 30x40 boyutunda bi kağıda belki 40 tane resmi 2 liraya bastırttım ))

elide vesikalık çekmek için bütün ekipmanlar var. flaşlar fon tripod profosyonel makina lensler. ve herşeyini biliyorum. iyi çekerim. makine üstüne takılan tek bir flaş ile bile gayet uygun vesikalık çekebilirim.

bunu basmadan 30 liraya cd ye. basarsamda 15x21 boyutuna kaç tane sığarsa o fiyattan veriyorum. vesikalık benim işim değil. ama yaparsam fiyatta bu çalıştığım yerde.

biri bana gelip derseki e bunun maliyeti 1 lira. iyi o zaman diyorum. ben seni zorlamıyorum iyi yolculuklar.

vesikalık fotoğraf için 20 tl pahalı , 2 dk bi iş için 20 tl lik emek mi olur ? vs vs gibi düşünmek bence son derece yanlış.

gidip elindeki kompakt yada profosyonel makine ile çekebilirsin. evdeki yazıcıdan da çıktısını alıp 1 lira maliyet ile hadi bilemedin 3 lira maliyet ile işi halledebilirsin.

şimdi canım sıkılınca kendi kendime vesikalık fotoğraf çekiyorum, kendi kendime . onlara kendim oturup fotoşop yapıyorum. istediklerimi baskı merkezi olan arkadaşa toptan göndertip bastırtacam kargo ile.

benimm istediğim gibi çeksin fotoğrafçı fotoğrafı beğeneyim. ve dijitalinide versin. makinesi lensi kaliteli olsun. işi bilsin. yani. 20 değil 30 tl de verirm. ama öyle bi yer bulamadım.

• 4 adet biyometrik fotoğraf işinizi görüyorsa İSTANBUL ANADOLU ADALET SARAYI içerisinde fotoğraf çekimi yapılıyor,
    4 adet biyometrik 10 TL imiş.
    işine yarayan olabilir.
  • E şimdi ben yeni ehliyet alıyorum biometrik verdik kursa falan ehliyet değiştirme muhabbeti gelince biz de mi degistiricez ?

• rfve kullanıcısına yanıt
    birde fotvi sitesi var.
    daha önce yaptırmıştım ve fena değildi.

• Bu kadar çok fotoğraf basma imkanımız varda hiç kuşe kağıda baskı ve spiral yaptırabileceğimiz bir site var mı? E-kitap var bunu hediye olarak bastırmam gerekiyorda. Kuşe kağıt farz değil ama daha kaliteli olur diye düşünüyorum. Spiral ise kitap haline getirebileceğim başka yöntem gelmedi aklıma.

2 ya da 4 tane basılacak. Tahmini 100'er sayfa. Bunları bastırabileceğim bir yer var mıdır? Yoksa bi matbaa falan mı bulayım çevremden?
  • ugur@ kullanıcısına yanıt
    Ya hiç sorma geçen bi aile fotoğrafı çekelim dedik. Başladım ucuz yerleri aramaya. Bazı yerler 100 dedi bazı yerler 200 dedi bazı yerler 300 dedi çerçeve ile beraber. Bende photoshoptan anlarım. Bir yer buldum 50 tl ye. ( Bu arada boyut biraz büyük 21 inc vardır heralde )
    Parasınıda peşin verdik. Bende şehir dışında çalıştığımdan ailenin yanına 2 3 ayda bir giderim bi gittim baktım bole phoshop olur mu ya. Biz kesmiş yeşil bir alana koymuş, arkaplan ışığı ile bizim ışıklar uyumsuz ben arkada olduğum için aşağıdan ayağımın kenaerı gözükmesi lazım onuda kesmiş arkadan robot gibi gözüküyorum.
    Resim kaliteside kötü. Dedim şimdi gidip adamı rezil edeyim geri vereyim. Sonra dedim boş ver et kalsın. Arkadaşın dediği gibi eğer kaliteli bir şey istiyorsanız photoshoptan iyi anlayan ve makinesi iyi olanlardan çektirin paraya bakmayın :S ama bole iş için vs kullanılacaksa bence önemli değil kendini yapın mediamarketen çıkarın

• İzmit mediamarkt ta resim çıkarabiliyor muyuz?

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Vesikalık için PS'te alanı ne kadar seçelim?
  • Paramedik 112 kullanıcısına yanıt
    PS ne ola ki?

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Photoshop?
  • osmanyasar kullanıcısına yanıt
    net bilgim yok bilemedim konunun başında ölçülerle alakalı bilgiler var orayı bi incele derim, ps cahiliyim biraz o yüzden birşey diyemedim. Hem ayrıca ona gerek yok ki sen fotonu siteye yükle o sana belli formatta veriyor, o resmide al cihaza at direkt olarak çıktıyı al o kadar

• Bugün Kızılay Media Markt'ta 10x15 cm bastırdım. Kâğıt daha küçüktü sanki ve renkte bozulma vardı. Fiyat 1₺. Fiyatına göre iyi.

• http://online-passport-photo.com/

Setup for your country: bölümünün altında yer alan custom sizes... seçip istenilen ölçülere göre ayarlıyor sonraki adres Mediamarkt
  • fujigef F kullanıcısına yanıt
    renkli lazer yazıcıdan çıktı alamaz mıyız? hangi fotoğraf kağıdını kullanmak gerekiyor? 3 kişi için 60tl yapıyor. boşuna 60tl vermeyeyim fotoğrafçıya.
  • Ankara'da adam gibi photoshop ve baskı yapan şipşakçı var mı?

• reactor1111 kullanıcısına yanıt
    detaylı bilgim yok maalesef hocam, standart fotoğraf kağıdına fotoğraf yazıcıda basmak yeterli olur sanırım, renkli lazeri o kağıda baskı yapıyorsa neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

quote:

İnat ettim yazıcı alacağım. İsteyen arkadaşlara da kargosunu ödemeleri şartıyla maliyetine basacağım foto. Yeter ki bunlar kazanmasın.

kargo yerine mektup olursa biraz daha hesaplı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Eminn72

quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

quote:

kargo yerine mektup olursa biraz daha hesaplı olur

Arkadaş yaparsa destekçisi olacağız artık haber bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.