Şimdi Ara

biometrik fotoğraf 18 adet 20 tl (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
510
Cevap
216
Favori
109.879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en mantıklısı mediamarketten almak alan arkadaşlar alıntılayabilir mi nasıl yapılır, yarın gidicem.
  • 8 tanesini 20 liradan çekiyorlar. Neymiş dernek karari varmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanesi 5 liraya geliyor

• alpmirza kullanıcısına yanıt
    heyet raporu 200 tl
    özelde sağlık raporu 50tl
    sağlık ocaklarında beleş
  • Ankara optimum mediamarkta gittim, fotoğraf baskısı yaptırcaktım dedim, makine vardı da artık yok dedi
  • gaziantep emniyet karşısı 8 tanesi 10 lira
  • Evet geçen gittim kaldırmışlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Evet geçen gittim kaldırmışlar :)

başka nerde var bilginiz var mıdır :)
  • Fotoğrafçılara bakabilirsiniz onlarda çıkartıyor.
  • Parayı çöpten bulmuyoruz kusura bakmayın, 2 dakikalık maliyeti olmayan iş için 15 lira niye vereyim ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

ucuza da kacmamak gerekir. Antalya nin bir ilcesinde 30tane 10tl gorunce direk atladim. adam cikardi kompakt makinayi ayakta cekti ben oturuyom bu arada. ampule bakar gibi 30kafayi aldim ciktim.

simitçi yerini terkedince mısırcıya bırakır misali , fotoğrafcı da yerine bakması için bakkal çırağını mı koymuş , öyle çekim mi olur ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Fotoğrafçılara bakabilirsiniz onlarda çıkartıyor.

Hocam onu biz de biliyoruz heralde ama onlar kendi hazırladığım vesikalık fotoğraf için ekstra ücret isteyeceği için fotoğrafçıya gitmiyorum.

Bu arada bugün kızılay avmdeki mediamarkta gittim, optimumdaki baskı araçlarını buraya taşımışlar ama bugün sistemsel bi sorun vardı baskı alamadım, fiyatı 1 TL idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup3457

en mantıklısı mediamarketten almak alan arkadaşlar alıntılayabilir mi nasıl yapılır, yarın gidicem.

http://www.idphoto4you.com/

sitesine giriniz
    photo bölümü ölçüsünü 4,5*3,5 olarak seçiniz
    print size bölümünü 10*15 cm olarak seçiniz
    dosya seç bölümünden çektiğiniz fotoyu upload ediniz ( ben gm discovery ile çekmiştim)
    vesikalık 8 fotonuz hazır
    mediamarkt tan 0,50 kuruşa çıkarttımbiometrik fotoğraf 18 adet 20 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: fujigef

quote:

Orijinalden alıntı: yakup3457

en mantıklısı mediamarketten almak alan arkadaşlar alıntılayabilir mi nasıl yapılır, yarın gidicem.

http://www.idphoto4you.com/

sitesine giriniz
    photo bölümü ölçüsünü 4,5*3,5 olarak seçiniz
    print size bölümünü 10*15 cm olarak seçiniz
    dosya seç bölümünden çektiğiniz fotoyu upload ediniz ( ben gm discovery ile çekmiştim)
    vesikalık 8 fotonuz hazır
    mediamarkt tan 0,50 kuruşa çıkarttımbiometrik fotoğraf 18 adet 20 tl

Mall of taki makina tadilattaymış bilginize. Marmara forum dan sorunsuz şekilde çıkarttırdım. Evde 10x15 olarak ufak parçalara bölerek jpg hazırlayın, flaşa atın oradaki arkdaşlarda yeni makinayı bilmiyordu, öğrendiler.

• Trump media markt fotoğrafçılarla anlaşıp yazılım yüklemişler. Vesikalık çıkaramıyorsunuz. Halk halt etsin, birileri para kazansın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coca-Cola kullanıcısına yanıt
    😒

• Kardeş eminim evinde hiç çelik tencere, teflon tava falan yoktur. Hepsini gidip bakırcılar çarşısından aldın, hatta para kazansınlar diye sürekli götürüp kalaylatıyorsun. Evinde halı da yoktur, hepsi el dokumasıdır. Zaten süpermarketlerin falan önünden bile geçmiyorsundur. Maksat mahalle bakkalı kazansın.

• Oha lan 18 fotoğraya 20-TL nedir, kağıdı 10 kuruş etmez, kazığın da böylesi. Ulan daha düne kadar normal vesikalıkları 24 adedini 10-TL ye çıkarıyorlardı ki bunun sıradan vesikalıktan hiçbir farkı yok. Valla evde dslr makinem var, beyaz font ayarlarım kendim çıkartırım ondan kolay ne var.

Bir de fotoğrafçılarda ayar olduğum şey, "fotoğrafta oynama" desem bile yüze photosop yapıp herkesi travestiye çeviriyorlar. Surata baksan ne ifade var ne gerçeklik var maymun gibi. Zaten piyasadaki fotoğrafçıyım diye geçinenlerin %95'i çöp, adamların ne ışık bilgisi var, ne pozlama, ne de başka bir şey. Biraz fotoğrafçılık terimlerinden kullansan he hü demeye başlıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 18 Ekim 2016; 8:27:20 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de kullanılan biyometrik fotoğrafların (passport, yeni ehliyet) ebatı 5x6 cm
    Vesikalık foto standart ebatı ise 3,5x4,5 cm'dir
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Sözde fotoğrafçılar PS ile fotoğrafı katlediyorlar. Rötuş yapmasalar daha iyi olur. Bir de bastıkları kâğıtlar kalitesiz olabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.