Şimdi Ara

Biomutant %100 TÜRKÇE YAMA (MAKİNE ÇEVİRİ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
4
Favori
16.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÜCRETSİZ NORMAL ÇEVİRİSİ ÇIKARSA KONU SİLİNİR YAMA KALKAR.

İNDİR V1.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 23 Temmuz 2021; 22:46:54 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Biomutant %100 Türkçe Yama (Makine Çeviri)

Popüler aksiyon RPG oyunu Biomutant için %100 Türkçe yama artık mevcut. Bu yama, oyunun tamamını Türkçeye çevirerek daha sürükleyici ve keyifli bir oyun deneyimi sunuyor.

Biomutant Türkçe yama sayesinde, oyunun hikayesini, görevlerini ve diyaloglarını tam olarak anlayarak oyuna daha fazla dalabilirsin. Yama, Türkçe karakter desteğiyle birlikte geliyor, böylece oyunun tüm arayüzünü ve metinlerini kendi dilinde görebilirsin.

Yama, makine çevirisi kullanılarak oluşturulmuştur. Bu, çevirinin bazı bölümlerinde hatalar veya tuhaflıklar olabileceği anlamına gelir. Ancak genel olarak, yama oyunu Türkçe olarak oynamanıza olanak tanıyacak kadar yetkin bir çeviri sunuyor.

Biomutant Türkçe yamayı indirmek ve kurmak basit bir işlemdir. Oyunun kurulu olduğu dizine yama dosyalarını kopyalamanız yeterlidir. Yamayı indirmek için resmi web sitesini ziyaret edebilir veya güvenilir oyun indirme platformlarını kullanabilirsin.

Biomutant Türkçe yama ile, oyunun zengin dünyasını ve heyecan verici hikayesini Türkçe olarak keşfetmenin keyfini çıkarabilirsin. Bu yama, Türkçe konuşan oyuncular için oyunu daha erişilebilir ve eğlenceli hale getiriyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hahahah knk eline sağlık sen nası bi adamsın ya haha :)

• valla sunucuda yamaya dair hiçbirşey göremedim yanlış sunucu bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: BayTuruncu

valla sunucuda yamaya dair hiçbirşey göremedim yanlış sunucu bence.

• ilk günden yama gelmiş elinize sağlık hocam ancak o dc de link bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecan12bjk

ilk günden yama gelmiş elinize sağlık hocam ancak o dc de link bulamadım.

arkadaş sorunu halletti hocam şuan gözükür.

• Team NINJA kullanıcısına yanıt

kusura bakma bi onay süreci varmış ondan sonra gözüktü teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yama için teşekkürler dostum elinize sağlık :)

• Youtube daha videoları düşmeden türkçe yaması çıkmış elinize sağlık teşekkürler :D

• yamayı v1.2 ye güncelledim gördüğüm yerleri düzenledim.

Dergi Yerine günlük gibi şeyleri düzenledim gördükçe düzenlerim.

• Çok teşekkür ederiz. İyi dileklerimiz seninle.

• davet geçersiz görünüyor dostum bi bakar mısın

• davet geçersiz.

Edit: Daveti süresiz ayarlarsan oluştururken tekrar uğraşmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 26 Mayıs 2021; 9:46:52 >
  • maalesef davet geçersiz diyor.

• Dostum bu oyunda ne kadar satır var.

• Davet geçersiz yazıyor yamayı indiren biri atabilirmi veya bir upload sitesine yükleyebilirmi

• Discord daveti geçersiz :(

• Davet geçersiz hatası alıyorum
  • Merhaba, bugün akşam yayında oyuna başlamayı planlıyordum, türkçe yama aklıma da geldi dedim olmaz ama bi ihtimal yapmışlardır, harbiden yapmışsınız Biomutant %100 TÜRKÇE YAMA (MAKİNE ÇEVİRİ) Şimdi kafamda şu soru işareti var: çeviri nasıl yapıldı? The Medium'daki gibi hatalı oto çeviri mi yoksa tek tek satır satır elle mi çevrildi?

• çevirinin ilk versiyonunu buldum bi şekilde en azından konuyu anlayabiliyorsunuz. iş görüyor. Bu haline biri el atıp ufak tefek düzeltse sağını solunu, şöyle 1 hafta ayırsa çiçek olur aslında.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.