Hocam onlara kalsa eylülde ölecektik biz aşı olanlar. Ocağa yanaştık turp gibiyiz, Sıram geldi 3. doz aşımıda oldum onu da Biontech oldum. Bilim insanları 10. doz gerekiyor dese gidip yine olurum aşımı ne zaman grip gibi bir hastalığa dönüşür o zaman bırakırım şuanda 30 yaşındaki insanları bile öldürüyor Delta varyantı. Kuduzlu hayvan ısırsa gidip 4 doz aşı olacak herifler burda Covid aşısına ağlıyor bloklayın gitsin blokladım kafam rahat arasıra arkamdan emperyalist aşı sevici diyorlar ama bir tarafımın kılı kadar değer vermiyorum onlara. |
BioNTech'ten açıklama: 'Üçüncü doz, Omicron'a karşı etkili' (4. sayfa)
-
-
100 gün sürüyor hocam dağıtım vb. düşünürseniz bizim ülkemize gelmesi 150-200 günü bile bulabilir zamanınız gelince şuanki aşılardan olmanız sizin için iyi olur çünkü hala ortada Delta var ve Omicron Delta'nın yerini alacak mı belli değil.
-
Biontech CEO'su Ugur Sahin 4-5 gün önce ilk doz aşısını olmuş. Birisi resim göndermiş, Sahin kolunu sıyırmış, sağlık personeli şırıngayı koluna yaslamış, aşı oluyorum pozu verilmiş. Bu aşı olurken videosu cekildi mi, cekildi ise videou gönderebilir misiniz ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aşı olurken çekilen resim yada videosunun da zaten hic bir anlami yok ki.Mesele şırınganın icindekinin gercekte ne olduğu.Belki sadece proteindir :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aşılar tam koruma sağlamasa bile koruduğu açıkça ortada. Etkisini kaybetse bile koruyor mu koruyor. Aşıdan başka alternatif veya şuanki aşılardan başka alternatif yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biontek ayrı Uğur Şahin ayrı konuşunca çelişiyor bilgiler. Mevcut aşı omicrona karşı etkili mi etkisiz mi?
Biontek aşının omicrona karşı etkili olduğunu söylüyor, Uğur Şahin ise yeni bir aşıya ihtiyaç olduğunu söylüyor...
Bi karar versinler artık
-
Kuşkusuz öyle dediğin gibi. "Plasebo Sıvısı" denen şey :) Ondan bana 10 kez vurulabilir cunku etkisiz :)
Yine de fotoğrafı gönderen @captain_turkiye den video göndermesini bekliyorum :)
24 kadran* içinde göndermezse, bu video yok anlamına gelebilir :)
*1 kadran = 60 an, 1 an = 60 dem. 1 saat = 60 dakika, 1 dakika = 60 saniye 'nin Türkçesi. Türkçemiz hoş gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 11 Aralık 2021; 22:1:51 >
Medya bu. 7x24 kanalizasyon gibi akan saçmalıkların tek amacı beyin yıkamaktır, onu yapamazsa da "bari zihinleri karıştıralım nasıl oldu bu diye düşündürelim" diye saçmalarlar :)
Ben medyayı bir tek arkadaşlar değindiğinde bir de Internette takıldığım yerlerde görüyorum. Hah bi tek mat pozisyona düşenleri mat etmek gerektiğnde medyaya bakıyorum. Örneğin geçenlerde birisi "Türkiye'de 23 milyon kişi aşı olmamış ben de inandım" dedi, ona sağlık bakanı nın 23 M kişi hiç aşı olmadı dediği medya bilgisini gönderdim, mat oldu :)
Hangi fotoğrafın videosunu istediğini bilmiyorum ama sen kendi iddialarını videolarla, kanıtlarla desteklemeye başladığın gün, hatırlat bana. Hatta mesajlara, sorulara cevap vermeye başlarsan bile düşünebilirim bunu :)
Sonuçta senin yapmadığın şeyleri başkalarından beklemen yanlış değil mi? Bunu yapıyorsan aslında hiçbir şey bilmediğin ve bunun farkında olduğun anlamı çıkabilir :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ops!
BJK ile seni karıştırmışım :) Oldukça benzer düşünceleriniz olduğundan karıştırmışım.
Ancak SS'teki mesaja "videosunu da gönder" dedikten sonra video gelmediği için onun katkısıyla da karıştırdım :)
Şimdi düzeltiyorum: @BJK Ugur Sahin'in aşı olurkenki videosunu göndersene.
Mantıklı insanların benzer düşünceleri olur genelde.
Sonuçta videosu olsa başka bahaneler bulacaksın mesela. Ama sen genelde bu tarz kanıt sunmuyorsun, sorunca da cevap bile vermiyorsun.
Karşılıklı olarak aynı şekilde davranılmalı ki tartışma, konuşma sürsün, bir yere varsın.
Emredersin
-
Biontech CEO'su Aralık 2020'de 1 milyar aşı üretip bi cok ülkeye göndereceğiz bu yoğun işlerden aşı olamıyorum gibi bişeyler demişti. Dediği herşey komedi. Neyse bu kişi şimdi Aralık 2021'de kolunu sıyırıp şırınga dayanmış şekilde bi foto göndermiş. O fotoyu gönderen BJK'ye videosunu göndersene dedim. BJK "cok istersin" şeklinde tepki gösterdi. Ben Youtube'ta, medya sitelerinde dolaşan biri değilim, bilmiyorum var mı videosu. BJK sanırım o .tür sitelerde dolaşırken gördü fotoyu bize gönderdi. Peki videosunu görmedi mi? Belirsizlik sürüyor.
Bu arada gönderinde gereksiz yere kullanılmış Arapça kökenli sözcükler var. mantık, insan, mesela, tarz, cevap :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 12 Aralık 2021; 2:25:44 >
Göndersene videoyu.
Böyle laf oyunlarıyla konuyu dağıtmak yerine tutarlı olmayı denesen keşke.
Senin de dediğin her şey komedi oluyor ama yazmaya devam ediyorsun. Başkaları da öyle yapsa ne fark eder? Yoksa başka bir amacın mı var?
Sana gönderilen videolar için bin türlü bahane buluyorsun, yani @BJK sana video gönderse bile beğenmeyeceksin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 12 Aralık 2021; 11:58:3 >
Yazdık anlamadın. Çizelim biraz :)
@Kütahyalı 77
Bu arada "ne fark eder?" deyimi Arapça. Türkçesi "ne değişir?" Türkçeyi kullanmak cok mu zor yoksa kapasiten mi yetmiyor anlamadım ki :)
Videosunu bulamadım, ama bulsam da bu sefer " içindekinin aşı olduğu ne malum " dersin. Onu da ispatlasak, " kendilerine özel aşı üretmişler onu yapıyorlar " dersin. Alıştık artık senin bahanelerine
Bu arada ;
-
"Senin yaptığın gibi" kısmını sen anlayabilseydin bu mesajı yazmazdın. Bu kadar Türkçe'ye önem veren senin gibi birinin bu mesajları anlamaması şüpheli bir durum.
Bu durumda video yok diyebilir miyiz ?
1 milyar+ covid aşısı üreterek satan, yeryüzünün en büyük aşı üreticilerinden Biontech'in CEO'su aşı olurken videosu cekilmemiş diyebilir miyiz :)
Çok ilginç :) bu ilginçllik dururken sen video olsa benim ne diyeceğime mi odaklanıyorsun :)
SS göndermişsin... Baktım. Cok aydınlandım :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X