Şimdi Ara

bios ayarları değişmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bios ayarları değişmiyor,pilini çıkarttım taktım,değiştirdim ama gene de olmadı,donanımı da görmüyor,ne yapmalıyım?altı üstü bi cdroom bi hdd bağlı format bile atamıyorum...

• Merhaba bir ihtimal eğer saat ve tarih yanlışsa bios piliniz bitmiştir, pili değiştirip birdaha deneyin isterseniz.

Kolay gelsin
  • save and exit seçeneğini seçiyorsunuz değil mi ?

Pili değiştirmeyi deneyin.
  • Save and exit seçeneğini unutmuşsunuzdur büyük ihtimalle bir daha deneyin.
  • kartının kullanım kılavuzuna bakarak biosun jumper ayarlarını sıfırlayarak deneyip sonuç almaya çalış.zaten pili de değiştirmişsin.
  • save and exit seçmiyo olabilirsin eğer olmadıysa pil yatağında sorun olabilir
  • F10 + Y yapın işlem sonunda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aslında pc açılırken siyah ekranda cdroomu buluyor ancak hdd yi bulmuyor,bende biosa giriorum ancak hiçbir değişiklik yapamıyorum,sonuçta hdd çökmüş bile olsa açılış ekranında görmesi lazım,bende bi ihtimal format atayım dedim ama biosta ayar değişikliği yapamadığım için cdroomla başlatamıyorum pcyi.kablo hatası veriyordu hdd için bu da gördüğüne kanıti.neyse 40-80 damarlı kablo ayrımını yaptım hallettim onu hata vermiyor artık,ancak anakartta görünmüyor ne cdroom nede hdd,zaten ayarlarda değişmiyor.ancak açılış sayfasına cdroomu görüyor,hdd yi görmüyor.sonra açılır gibi oluyor simsiyah bi ekranda üstte bi tire(-) yanıp sönüyor,acil yardım lütfen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.