Bildirim
BİOS BOOT MENÜSÜ ÇIKMIYOR?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
BIOS ekranında Devices ve Startup menüleri altında yer alan seçeneklere ait görüntüleri de ekleyebilir misiniz ? -
startup in altında olabilir... -
-
Startup menüsü altından Startup Sequence alt menüsüne irip kontrol edebilir misiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiky2122003 -- 24 Eylül 2014; 22:26:30 > -
-
-
-
-
3.resimde ki değil mi işte.. boot protokulü diyor sağ sol tuşları ile değiştirip F4 le kaydet diyor alttaki seçeneklerde.. hakimsen başka anakartlardan yaparsın bunuda auto detect olmasın mesela ben bu kartı ilk defa gördüm ama deneyerek bulunur bence. -
Startup sequence üzerini tıklamıyormuşum, alt tarafa odaklanmaktan Hallettim arkadaşlar sağolun. -
Bir önceki mesajımda Startup Sequence alt menüsü içerisini kontrol edin demiştim ama :) -
Startupta olabilir yani baslangıc yükleme kısmı o menülerde dene birde ama kartın biraz eski gibi bios güncelle belki gelir diyecem ama o dahada tehlikeli gibi görünüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X