Şimdi Ara

Bios boot menüsü farklı yardım edin (resimler içerde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Flash bellekle atıcam formatı bide flash belleğe yazabilmişmiyim onuda söylermisiniz

Bios boot menüsü farklı yardım edin (resimler içerde) Bios boot menüsü farklı yardım edin (resimler içerde) Bios boot menüsü farklı yardım edin (resimler içerde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werterons -- 14 Şubat 2015; 18:24:22 >

• yardım edicek yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: werterons

Flash bellekle atıcam formatı bide flash belleğe yazabilmişmiyim onuda söylermisiniz

Bios boot menüsü farklı yardım edin (resimler içerde) Bios boot menüsü farklı yardım edin (resimler içerde) Bios boot menüsü farklı yardım edin (resimler içerde)

Usb ye yazmak için windows 7 usb dvd tool programını kullan.İlk attığın resimde en baştakine giriceksin.Onun içindedir boot etme menüsü.

• quote:

Orijinalden alıntı: dblackx

quote:

Flash bellekle atıcam formatı bide flash belleğe yazabilmişmiyim onuda söylermisiniz

Usb ye yazmak için windows 7 usb dvd tool programını kullan.İlk attığın resimde en baştakine giriceksin.Onun içindedir boot etme menüsü.

windows 7 usb dvd tool programı flash belleğimi görmüyor bende rufus ile yaptım

ilk attığım resiminde en baştaki derken biraz daha açıklayabilirmisin.

• koskoca forumda yardım edicek kimse yokmu.
  • Usbye format dosyasını yazdırdıysan flash belleği tak bilgisayara. Daha sonra boot yazan yere gel biosta. Orada boot device gibi bir şey yazıyor. Flaş patlatmışsın tam göremiyorum. Oralarda usb hdd, first hard drive tarzı bir şey yazar. Onu usb seç. Bazı bioslarda usb hdd de oluyor. Daha sonra kaydedip çık. Format at yaptığın ayarları eski haline geri döndür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİSC0VERY -- 14 Şubat 2015; 22:54:14 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dblackx

quote:

windows 7 usb dvd tool programı flash belleğimi görmüyor bende rufus ile yaptım

ilk attığım resiminde en baştaki derken biraz daha açıklayabilirmisin.

Boot device prioner yazıyor sanırım.Ona giriceksin onun içindede arkadaşın dediği gibi first boot device gibisinden bişey yazar.Anlıyıcağın içinde first geçeni usb yapıcaksın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.