Bildirim
Bios boot menüsü farklı yardım edin (resimler içerde)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yardım edicek yokmu -
-
-
koskoca forumda yardım edicek kimse yokmu. -
Usbye format dosyasını yazdırdıysan flash belleği tak bilgisayara. Daha sonra boot yazan yere gel biosta. Orada boot device gibi bir şey yazıyor. Flaş patlatmışsın tam göremiyorum. Oralarda usb hdd, first hard drive tarzı bir şey yazar. Onu usb seç. Bazı bioslarda usb hdd de oluyor. Daha sonra kaydedip çık. Format at yaptığın ayarları eski haline geri döndür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİSC0VERY -- 14 Şubat 2015; 22:54:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: werterons
quote:
Orijinalden alıntı: dblackx
quote:
Orijinalden alıntı: werterons
Flash bellekle atıcam formatı bide flash belleğe yazabilmişmiyim onuda söylermisiniz
Usb ye yazmak için windows 7 usb dvd tool programını kullan.İlk attığın resimde en baştakine giriceksin.Onun içindedir boot etme menüsü.
windows 7 usb dvd tool programı flash belleğimi görmüyor bende rufus ile yaptım
ilk attığım resiminde en baştaki derken biraz daha açıklayabilirmisin.
Boot device prioner yazıyor sanırım.Ona giriceksin onun içindede arkadaşın dediği gibi first boot device gibisinden bişey yazar.Anlıyıcağın içinde first geçeni usb yapıcaksın.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilgisayar kasası açılmıyor
- yerel yazdırma biriktiricisi hizmeti çalışmıyor
- no bootable device insert boot disk and press any key
- tp link modem arayüz
- whatsapp başkası kullanıyor mu nasıl öğrenirim
- ekran videosu alma
- secure boot nedir
- oem açılımı
- laptop menteşe tamiri
- zyxel modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X