Şimdi Ara

bıos fabrika ayarları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar acemi bi pc kullanıcısıyım bıosumu güncelledim hiç bir arıza yokken güncelledikten sonra da herhangi bir ses dosyası açtığımda hep cızırtılı ses geliyor bıosumu güncellemeden önceki haline yani fabrika ayarlarına geri çevirmek istiorum bazı forumlarda baktım defaultlayın falan yazmışlar denedim fakat hala aynı yani aynı sürüm bi farklılık yok yardımlarınızı bekliyorum şimdien çok teşşekkürler ilgilenenler için

• Fabrika ayarlarına geri dönerseniz bios versiyonunda herhangi bir değişme olmaz. Biosu indirdiğiniz yere gidip daha eski versiyonları kurmayı deneyin ya da bir önceki bios sürümünüzü hatırlıyorsanız onu indirip kurun.
  • ilk yüklü olan sürümü bulamadım ama eski sürümlerden bir tanesini deniyim dedim yeni bi sürümü yüklü olduğu için eskisini kabul etmedi..
  • bana söylermisin bir disket sürücün bir adet disket ve bios üreticinin markası award , amerikan mag.phoneix. vs

ayrıca yardım almak istediğinizde sistem özelliklerini belirtiniz "Değitir" düğmesine basarak mesjı değiştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 12 Kasım 2009; 19:37:46 >
  • kabul etmeme değil de... " eskisini yine de kurmak ister misiniz " diye sorması lazım...

kurulması lazım yani normalde...
  • Ankartımızın BIOS kısmı anakartımızın güncelleştirilecek tek bölümü , bu da bir işletim sistemi ve bozulduğu veya yanlış anakarta ve yanlış versiyona ait bir bios yüklendiği zaman tekrar yüklenebiliyor. Anakartın bios'unu güncellemek için windows altında çalışan programları vardır. Bios update için bu programı kullandığınız zaman anakartınızın üreticisinin bu programlarda eski versiyonların yüklenmesini önlemeleri mümkündür. Anakartınızın ASUS marka olduğunu tahmin edersek; Asus'un bios update için özel Asus Update adında windows altında çalışan programı vardır. Bu program eski eski versiyonları yüklemenize izin vermez. Bu gibi durumlarda başka programlarla BIOS yüklemesi yapılabilir. WINFLASH ile windows üzerinden rahatlıkla bios güncellemesi yapabilirsiniz. Daha uzman bir kullanıcı iseniz bilgisayar DOS modunda iken awdflash, amiflash, Iflash vb... programlarla istenilen bios yüklenebilir.

Türkçe bios kullanımı_Markalara Göre BIOS Güncelleme İşlemi
    konusunu inceleyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Sim Fabrika ayarları?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.