Şimdi Ara

Bios Guncelledikten sonra (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: axiadam

Dos ortamina dusebiliyorsaniz o sekilde tekrar bios atabilirsiniz.

mesajimda da belirttigim gibi, keskede bi sonraki asamaya gecebilsem... maalesef.. karsima bios tan baska bisi cikmiyor...
  • biostan defaulta getirdikten sonra "save exit"i unutmuş olabilir misiniz acaba , belki gözden kaçmıştır .
  • biosu tekrar yazdırmak nedir ya iyi sallamışlar. bios çipi değişecek yani çok zor ve pahalı birşey değilki bu 15 lira hadi max 30 lira olsun. pc açıldıktan sonra siyah ekranda bekliyorsa arkadaşların dediği gibi dos ortamına düşüyorsa ordan yeniden bios yükleyebilirsin. anlatımlar mevcut bende dos tan bios yüklemiştim.
  • Internetten biraz arastima yaparsanız çözüme ulaşacağınıza inanıyorum.

Usbden de bios güncelleme ihtimaliniz var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı marka laptoptan bende de var bios güncelleme de yaptım ama böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sen yanlış birşeyler yapmış olabilir misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isteyen istediğini söyleyebilir sadece tebessüm ediyorum bilmeden konuşanlara ben 2003 ten beri bu sektördeyim bazı arkadaşlarım belki bilgisi olmadığı için bios çipi yazmakta nedir sen intelmisin gibisinden tepki vermiş.Bios chipini yazabilmek için intel olmaya gerek yok. Kızmıyorum çünkü bu konuda yeterince bilgisi olmadığı için böyle serzenişte bulunmuş.Arkadaşlar ister yolucu görün beni istersenizde farklı bir şekilde.Dikkat ederseniz ben en son çare işin içinden çıkamazsanız bios çipini tekrardan yazdıralım dedim. Kalkıpta olmaz başka bi şekilde bana gönder gibisinden bişey yazmadım. bios çipi yazdırmaya gelince sizede ayrıntılı olarak anlatayım biraz bilginiz olsun. bios yazma makinası vardır. 8 bacaklı bir chiptir anakartın üzerindeki bios. Bunu anakarttan sökeriz ve bios yazma cihazına lehimleriz. Sonra cihazın biosunu (exe olanını) bios cihazı üzerinden chipe yazdırırız.Bakın donanımhaberdede bi elektronikçi arkadaş bios yazmak için devreyi sormuş.http://forum.donanimhaber.com/m_1790382/tm.htm lütfen biraz karşınızdakine saygınız olsun.
    ve ayrıca bu sıkıntıyı başka bir arkadaşta farklı bir sitede dile getirmiş ve gelen cevaba bakın buyrun link:
    http://www.cozumpark.com/forums/thread/91574.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiSerNotebookServisi -- 14 Ocak 2013; 12:48:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BilgiSerNotebookServisi

isteyen istediğini söyleyebilir sadece tebessüm ediyorum bilmeden konuşanlara ben 2003 ten beri bu sektördeyim bazı arkadaşlarım belki bilgisi olmadığı için bios çipi yazmakta nedir sen intelmisin gibisinden tepki vermiş.Bios chipini yazabilmek için intel olmaya gerek yok. Kızmıyorum çünkü bu konuda yeterince bilgisi olmadığı için böyle serzenişte bulunmuş.Arkadaşlar ister yolucu görün beni istersenizde farklı bir şekilde.Dikkat ederseniz ben en son çare işin içinden çıkamazsanız bios çipini tekrardan yazdıralım dedim. Kalkıpta olmaz başka bi şekilde bana gönder gibisinden bişey yazmadım. bios çipi yazdırmaya gelince sizede ayrıntılı olarak anlatayım biraz bilginiz olsun. bios yazma makinası vardır. 8 bacaklı bir chiptir anakartın üzerindeki bios. Bunu anakarttan sökeriz ve bios yazma cihazına lehimleriz. Sonra cihazın biosunu (exe olanını) bios cihazı üzerinden chipe yazdırırız.Bakın donanımhaberdede bi elektronikçi arkadaş bios yazmak için devreyi sormuş.http://forum.donanimhaber.com/m_1790382/tm.htm lütfen biraz karşınızdakine saygınız olsun.
    ve ayrıca bu sıkıntıyı başka bir arkadaşta farklı bir sitede dile getirmiş ve gelen cevaba bakın buyrun link:

tamam herşey güzel doğru duruyorda, lakin diğer arkadaşında ve onun gibi düşünenlerin de rahatsız olduğu uslup şudur; Bios chipinizi tekrar yazdıralım sözü.
    Bunun yerine, "Bios Chipinin tekrar yazılması gerekiyor. Buda artık o anakart üzerinden yapılması mümkün değil. Bir bilgisayar servisine başvurmanız gerekli" şeklinde olsaydı. Daha sağlıklı olurdu. Hani konu başlığını hatırlarsak Teknik Yardım.

Hani bir de bios yazımı ile ilgili bilgiler vermişsin ya, karışmayayım dedim ama söylemesem daha farklı düşüncelerde oluşabilir.
    Şu exe olanı sözünü anlamadım. Bios'a exe dosyasımı yazıyorsun şimdi.
    ayrıca bu durumlarda tek yol o makine değil. Yani bios yazmak için Başka yollarda bulunabilir.

• BilgiSerNotebookServisi arkadaşın söylediği kelimeler aynen doğrudur bios u yeniden yazmaktan başka çereniz yoktur üslube gelince ha yazdıralım ha yazılması gerekiyor arasında ne far var anlayamadım arkadaş size gönderin ben yapayım dememişki lütfen lafları doğru yerden anlayın ayrıca ya öğrenin yada bilmeden yorum yapmayın bilenlerede çamur atmayın saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilgiSerNotebookServisi

isteyen istediğini söyleyebilir sadece tebessüm ediyorum bilmeden konuşanlara ben 2003 ten beri bu sektördeyim bazı arkadaşlarım belki bilgisi olmadığı için bios çipi yazmakta nedir sen intelmisin gibisinden tepki vermiş.Bios chipini yazabilmek için intel olmaya gerek yok. Kızmıyorum çünkü bu konuda yeterince bilgisi olmadığı için böyle serzenişte bulunmuş.Arkadaşlar ister yolucu görün beni istersenizde farklı bir şekilde.Dikkat ederseniz ben en son çare işin içinden çıkamazsanız bios çipini tekrardan yazdıralım dedim. Kalkıpta olmaz başka bi şekilde bana gönder gibisinden bişey yazmadım. bios çipi yazdırmaya gelince sizede ayrıntılı olarak anlatayım biraz bilginiz olsun. bios yazma makinası vardır. 8 bacaklı bir chiptir anakartın üzerindeki bios. Bunu anakarttan sökeriz ve bios yazma cihazına lehimleriz. Sonra cihazın biosunu (exe olanını) bios cihazı üzerinden chipe yazdırırız.Bakın donanımhaberdede bi elektronikçi arkadaş bios yazmak için devreyi sormuş.http://forum.donanimhaber.com/m_1790382/tm.htm lütfen biraz karşınızdakine saygınız olsun.

Bilgiyle alakali bir durum gibi gozukmuyor. Birde sizin kullandiginiz yazdirma kelimesi oturmuyor. Yukleme turkceye daha guzel oturuyor.

Ona bakarsan bizde evde bios yaziyoruz. Ama biz kimseye ver biosunu yazalim demiyoruz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.