Şimdi Ara

Bios Guncelledikten sonra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bios Guncelledikten sonra pc kapanip acilmasi gerekiyorken.. bi daha da acilmaz oldu...

acildigi AN! bios a gidiyor... biostan cikip yeniden basladiktan sonra yine aninda biosa giriyor.. ne yapmaliyim ki? bu dertten kurtulabilirim?

ASUS marka N56VZ model laptop...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bios ayarlarını default'a getirmeyi dene..
  • quote:

Orijinalden alıntı: syilmaz42

bios ayarlarını default'a getirmeyi dene..

ilk onu yaptim . ama nafile..!
  • yanlış yaptıgın kanısındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _YNS_

yanlış yaptıgın kanısındayım

yapsada düzelmez zaten bios güncellemeyi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luma

iyi geceler herkese

Bios Guncelledikten sonra pc kapanip acilmasi gerekiyorken.. bi daha da acilmaz oldu...

acildigi AN! bios a gidiyor... biostan cikip yeniden basladiktan sonra yine aninda biosa giriyor.. ne yapmaliyim ki? bu dertten kurtulabilirim?

Biosu yanlış güncelleyip anakartı çöpe atan arkadaşlarım var.

Not: Anakart üzerindeki bios pilini çıkarıp bekle bir süre daha sonra pili tak pc'nin fişini çek power düğmesine 15 sn ye basılı tut.

Edit : Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperen02 -- 13 Ocak 2013; 12:16:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Orijinalden alıntı: _YNS_

yanlış yaptıgın kanısındayım

yapsada düzelmez zaten bios güncellemeyi dene

bios u nasil bi daha guncelleyebilirim ki?
  • Aynı sorun bende de var. Asus yazısı bile gelmiyor arkadaşlar, direk biosa atıyor. Esc ile cd den başlatıp tekrardan kurulum yapayım dedim ama sadece enter setup çıkıyor. Ne hard disk ne de cd/dvd room u görmüyor! . Ayrıca bios bölümünde laptop başlatma önceliğini değiştirdiğimiz kısımda da birşey yok. Sorun bu kısımda mı oluştu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperen02

quote:

Orijinalden alıntı: Luma

iyi geceler herkese

Biosu yanlış güncelleyip anakartı çöpe atan arkadaşlarım var.

Not: Anakart üzerindeki bios pilini çıkarıp bekle bir süre daha sonra pili tak pc'nin fişini çek power düğmesine 15 sn ye basılı tut.

Edit : Ekleme

dikkat ederseniz, masaustu pc deil, notebook..

pili cikarma sansim keske olsa...

• Dos ortamina dusebiliyorsaniz o sekilde tekrar bios atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axiadam

Dos ortamina dusebiliyorsaniz o sekilde tekrar bios atabilirsiniz.

Dos ortamına nasıl düşeceğiz acaba? Bilgim yok bu konuda. İyi anlatan bi site var mı?
  • Geçmiş olsun hocam
  • Evet arkadaşlar bir fikri olan var mı acaba? Ya da daha önce böyle bir şeyle karşılaşan?
  • Bence anakartın mefta
  • yazılımsal herşeyi deneyin ancak sonuç alamazsanız cihazınızın garantisi bittiyse eğer bize gönderin bios chipinizi tekrar yazdıralım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilgiSerNotebookServisi

yazılımsal herşeyi deneyin ancak sonuç alamazsanız cihazınızın garantisi bittiyse eğer bize gönderin bios chipinizi tekrar yazdıralım.

oohaaa, bios çipini tekrar yazdıralım nedemek ya; nasıl bilgisayarcısın, hangi mezradaki insanlarla iletişim kurmaya çalışıyorsun sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

quote:

yazılımsal herşeyi deneyin ancak sonuç alamazsanız cihazınızın garantisi bittiyse eğer bize gönderin bios chipinizi tekrar yazdıralım.

oohaaa, bios çipini tekrar yazdıralım nedemek ya; nasıl bilgisayarcısın, hangi mezradaki insanlarla iletişim kurmaya çalışıyorsun sen

saskinlikla bu mesajinizi okudum...

herseyi biliyor olmaniz ( mesajinizdaki cok bilmis bi edasi hissettigimden soyluyorum) karsinizdaki insani asagilama veya kucumseme hatta hakaret edeceginiz anlamina gelmemelidir...

herkes, herseyi kendince dogru bilebilir.. saygi gostermek zorunda olmaliyiz...

onunda bi bildigi vardir diyip saygi duymaliyiz.. haa olurda akliniza yatmazsa uygun bi dilde kendinisinin fikri alinmalidir, sorulur...

kimse kimseye hakaret vari bi uslubla konusamaz...

evet bu MEZRA da kimlerin oldugunun farkindaligina dikkatinizi cekiorum...

saygilar...!

• quote:

yazilimsal olarak mudahale etme durumu soz konusu degil. cunku pc acildigi an direk bios a giriyor...

bios ortaminda da mudahale soz konusu olur mu olmaz mi bilemedigimden sizlere bi sorayim dedim...

tesekkurler

saygilar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperen02

Bence anakartın mefta

sizce garanti kapsamina girer mi ?
  • quote:

herkes, herseyi kendince dogru bilebilir.. saygi gostermek zorunda olmaliyiz...

ben karşısındakini yolunacak kaz gibi görenlere zerre kadar saygı duymadım, bugünden sonrada duymam (bios çipini tekrar yazdıralım demek, intel'misin sen), gitsin reklamını başka yerde yapsın kimseyi enayi yerine koymasın. ben eğer kalkıp tepki gösteriyorsam ve sen eğer bunun nedenini anlamamışsan ve ona rağmen kalkıp birini savunmaya çalışıyorsanda o senin kendi ayıbındır hiç kusura bakma. ben çok iyi tanıyorum bu sektörü, avukatmı çak 80lira windows kurulumu; mühendismi çak 80lira kurulum; öğretmenmi çak 50lira kurulum... yahu sen beni tanıyormusunki yorum yapıyorsun hakkımda, gel tanışalım çayımı kahvemi iç. ondan sonra git nerde istersen konuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.