Şimdi Ara

Bios güncelledim ; partition hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

gigabyte ga m720 us3 anakartımı f4 biosdan f5 biosa güncelledim.@bios programını kullandım.
    Şimdi bilgisayarı açarken siyah ekran geliyor.active partition not found press any key hatası alıyorum.herhangi bir tuşa basınca tekrar aynı hatayı veriyor.
    ayrıca bilgisayarı açma tuşuna bir kez basınca hemen kapanıyor.

resim dh dan başka bir konudan alınmıştır.bende yukarıdaki boot from... ve aşağıdaki disk boot... yazıları yok,tek fark o.

• quote:

Orijinalden alıntı: flushturk

http://i46.tinypic.com/35biafm.jpg

gigabyte ga m720 us3 anakartımı f4 biosdan f5 biosa güncelledim.@bios programını kullandım.
    Şimdi bilgisayarı açarken siyah ekran geliyor.active partition not found press any key hatası alıyorum.herhangi bir tuşa basınca tekrar aynı hatayı veriyor.
    ayrıca bilgisayarı açma tuşuna bir kez basınca hemen kapanıyor.

resim dh dan başka bir konudan alınmıştır.bende yukarıdaki boot from... ve aşağıdaki disk boot... yazıları yok,tek fark o.

bios guncellemeden once hangi modda kuruluydu windows native ide veya ahci?

birde pc de oc falan varmiydi guncellemeden once?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 21 Eylül 2013; 10:40:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorunu kendim çözdüm.Biosa girince 2 tane reset var.Birincisi Fail-Save diğeri Default.Ben default reset yaptım.Bilgisayarı açtım,bios programından biosun sürümüne baktım,eskiden F4 olan sürüm güncellenerek F5 olmuş.

İlginizden ötürü teşekkürlerimle @connaught
  • quote:

Orijinalden alıntı: flushturk

Sorunu kendim çözdüm.Biosa girince 2 tane reset var.Birincisi Fail-Save diğeri Default.Ben default reset yaptım.Bilgisayarı açtım,bios programından biosun sürümüne baktım,eskiden F4 olan sürüm güncellenerek F5 olmuş.

İlginizden ötürü teşekkürlerimle @connaught

çözüldüğüne sevindim kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios Yükleme
    11 yıl önce açıldı
    Bios recovery
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.