Şimdi Ara

Bios Güncelleme Bilgi Sahibi Olanlar İçeri . . . !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar vakit harcayıp yardım eden herkese şimdiden teşekkür ediyorum . . .

Soru şu anakartım aldığımdan beri hiçbir bios güncellemesi yapmadım bios güncellemesi şart mı veya iyi yanları nelerdir nasıl yapılır ayrıca bios üzerinde özellikle yapmam gereken bir ayar var mı ??

https://www.asus.com/Motherboards/P8H77M_PRO/

• viper9 kullanıcısına yanıt
    Şart değil. Herhangi bir sorun yaşamıyorsan bilgisayarında yapmamanı tavsiye ederim.
  • emre544 E kullanıcısına yanıt
    Söylediğinize göre riskli bir iş anladığım kadarıyla peki hocam sorun derken ne gibi sorunlar ?
  • En sağlamı bıos ubdatenin flasdan boot ettirmek ama,bi sıkıntınız yoksa riske girmeyin Asusun bios güncelleme programıylada yapabilirsin.
  • Çalışıyorsa kurcalama kardeşim, bu bir çin atasözü.
  • viper9 kullanıcısına yanıt
    Yani bir şeyler ters giderse bilgisayarın açılmama ihtimali olabilir. Ya da her şey güzel çalışırken bir sorun çıkabilir. Anakartla üzerindeki donanımla ilgili sorunlar yoksa güncellemene gerek yok. Onbord ses, ethernet vs bunun gibi şeylerde her yolunda çalışıyorsa böyle kullanmaya devam et.
  • Cevaplarınız yeterince açık ve yeterli bilgiyi verdi herkese çok teşşekür ediyorum iyi forumlar kurcalamazsam daha iyi olacak gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler bende benim emektar pc nin biosunu update ediyim dedim dün bios sürümü 2005ten kalmaymış 2008de çıkan sürüme güncelledim (güncelleme kelimesi pek olmamış) sanki şimdi biraz daha ağır çalışıyor programlar arası geçişte tekliyor gibi. Ondan kaynaklı bir sorun mudur yoksa psikolojik midir sizce :D
  • ekuyucak kullanıcısına yanıt
    Eski biosu tekrar yükle, sana öyle geliyorda olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Eski biosu tekrar yükle, sana öyle geliyorda olabilir.

Aynı upgrade eder gibi mi yapıcam onu da. Kurduğum biosu direk exe olarak kurmuştum o da o şekilde olur herhalde ? 1-2 gün gözlemleyeyim ona göre tekrar yüklerim heralde :)
  • Bazen bios yeni driverlar eski veya tam tersi olunca makinada hafif takılmalar oluyor önceleri yaşamıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.