Şimdi Ara

Bios güncelleme yaptım bilgisayar açılmıyor!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
16.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hata olayı disket a açık olduğundan dolayı veriyormuş hata gitti.Ama programı çalıştırıyorum %100 doluyor disketin içine bakıyorum boş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semiiih

Disketi biçimlendiriyor ama içerisine bişey atmıyor karmaşık akadaşım neden olabilir?

gizli dosyaları göster de o zamanda gösrmüyor musun
    quote:

Disketi biçimlendiriyor ama içerisine bişey atmıyor karmaşık akadaşım neden olabilir?

gizli dosyaları göster de görmüyor musun , kapasitesine bak bir fark mu, daha önce benzer durumda başarılı bir şekilde bios kurtadım ama uzun zaman oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karmaşık -- 24 Aralık 2010; 14:31:16 >
  • Gizli dosyaları göster dedim birşey çıkmadı.Disket boş gözüküyor ama 310 kb dolu.
  • quote:

Gizli dosyaları göster dedim birşey çıkmadı.Disket boş gözüküyor ama 310 kb dolu.

daha önce bu şekilde yaptım ama uzun zaman oluyor sen görmesende 310 kb'lık dosya diketin içinde autoexec.bat bios dosyası ve bios uygulamasını koyup bilgisayarı açmayı dene nasıl tepki verecek
  • Aynı hocam disket sürücüde hareket yok sürekli yeniden açıyor bilgisayar.
  • bu şekilde disketten açması lazımdı, bios ekranını göremediğim için bir diyemecem yardım edemeceğim benden bu kadar.
  • Tamamdır karmaşık teşekkürler saygılar
  • JeWeLoNe kullanıcısına yanıt
    Sorunumu çözdü, teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.