mrb, ekran kartı overclock düşünüorum. voltajı o lehim direnç olaylarına girmeden bios tan da arttırabilioruz sanırım. peki bios mod un sınırlamaları neler. yani biostan yapmak gibi bi imkan varken nie insanlar kartlarında fiziksel değişiklik yapıyor?
ha bir de 8800gts için uygun bios flash lama programları fln war mı. bios mod yapabilirmiyim 8800gts de?
8600gt üzerinde yaptığım denemeler ve ölçümlerde bios üzerindeki voltaj oynamalarının pratikte hiçbir işe yaramadığını gördüm, bilginiz olsun. Yukardaki arkadaşın dediği doğru yüksek ihtimal.
Hocam bizim elde yaptığımız Vmod olayında potans kullandığımız için voltajı elle ayarlıyabiliyoruz.Bu sayede sürekli bios atmak gibi riske girmiyoruz,ve cihaz sürekli kontrolümüz altında oluyor,diyelim ufal bi stabilite bozukluğunda potansı hafifçe çevirip voltajı milivolt seviyelerinde artırıyoruz,bu sayede adım adım çok daha stabil bir overclock oluyor.
Ayrıca,dijital voltmetre bağlayarak da vga kartın voltajları düzenli olark takip edilebilir bu sayede.
bi an acaba lehim yapmadan o kabloları gerekli yerlere tutturmak mümkün olabilir mi diye düşündüm.:) deil galiba.
quote:
Orjinalden alıntı: hope.blackheart
bi an acaba lehim yapmadan o kabloları gerekli yerlere tutturmak mümkün olabilir mi diye düşündüm.:) deil galiba.
Aslında japon türü sert yapıştırıcılarla da temas sağlanabilir ama en ufak bi oynamada hemen temas kaybolur, sağlam bir vmod için lehim şart.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme