Şimdi Ara

Gpu bios switch nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rx570 +nitro ekran kartımın resimde de gördünüz gibi bir bios switch vardır. Peki bu bios switch nedir ? Ne işe yarar ?

Gpu bios switch nedir ?

Gpu bios switch nedir ?

Gpu bios switch nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfeck482 -- 1 Mayıs 2020; 18:16:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Performans mod ve sessiz mod arasında geçiş yapmaya yarar. Sesten memnun olmayan kullanıcı bu switch ile biraz performanstan feragat ederek daha sessiz bir kullanım sağlar.
  • cinematic kullanıcısına yanıt
    Performans modunda kullanmanın uzun vadede bir sıkıntısı olurmu ? Yada sessiz modda kullanmanın bir zarari ?

• quote:

Orijinalden alıntı: perfeck482

Performans modunda kullanmanın uzun vadede bir sıkıntısı olurmu ? Yada sessiz modda kullanmanın bir zarari ?
    hiçbir zararı olmaz ikisinin de. Performans modu ses vs olarak sizi rahatsız etmeye değiştirmenize gerek yok..
  • cinematic kullanıcısına yanıt
    Vakit ayırdığınız teşekkür ederim. 2 gündür forumlarda geziyorum psu gelmediği için telefondan araştırma zor oluyo.

• perfeck482 kullanıcısına yanıt
    rica ederim ne demek. bende bir hata yaparak ekran kartını sattım yine pc den bağlıyım ama bataryası olmayan macbook air kağnı gibi resmen yanda pc yatıyor harıl harıl sıcak fırsat bakıyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabyte Touch Bios ile overclock
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.