Bildirim
Gpu bios switch nedir ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Performans mod ve sessiz mod arasında geçiş yapmaya yarar. Sesten memnun olmayan kullanıcı bu switch ile biraz performanstan feragat ederek daha sessiz bir kullanım sağlar. -
Performans modunda kullanmanın uzun vadede bir sıkıntısı olurmu ? Yada sessiz modda kullanmanın bir zarari ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hiçbir zararı olmaz ikisinin de. Performans modu ses vs olarak sizi rahatsız etmeye değiştirmenize gerek yok..quote:
Orijinalden alıntı: perfeck482
Performans modunda kullanmanın uzun vadede bir sıkıntısı olurmu ? Yada sessiz modda kullanmanın bir zarari ? -
Vakit ayırdığınız teşekkür ederim. 2 gündür forumlarda geziyorum psu gelmediği için telefondan araştırma zor oluyo.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
rica ederim ne demek. bende bir hata yaparak ekran kartını sattım yine pc den bağlıyım ama bataryası olmayan macbook air kağnı gibi resmen yanda pc yatıyor harıl harıl sıcak fırsat bakıyorum :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X