Bildirim
nvidia gpu bios güncelleme nasıl yapılıyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ekran kartınızda çok ciddi bir sorun olmadıkça BIOS güncellemesi yapılmamasını tavsiye etmekle birlikte;
nVidia BIOS Editor
Google Araması
Asus "How To Update BIOS"
Ayrıca Asus kendi sitesinde bulunan BIOS güncellemeleri için, yaptığı açıklamalarda 3DMark skorunu yükselten bir BIOS sürümü ve Hybrid SLI sorununu çözen, ayrıca sıcaklık çözümünde gelişme içeren bir BIOS sürümü mevcut. Eğer 3DMark skoru sizin için hayatî önem taşımıyorsa ve Hybrid SLI ile uğraşmıyorsanız bence kartınızın BIOS yazılımına donumayın. Benim fikrim bu yönde...
-
3D Mark skoru nedir? SLI ile işim yok. 3D Mark performans ile alakalı ise işime yarayabilir. aksi halde tavsiyene uymayı tercih ederim. sağol -
3d Mark Skoru Nedir?
Kısaca Şöyle Anlatırım;
3D Mark Vantage Bir Programdır.Bu Program Test Programıdır.Sisteminin Oyun Oynama Gücünü(3 Boyut Gücü'nü) Ölçer.
Diğer Sistemlerle Karşılaştırarak Sisteminin Seviyesini Öğrenirsin.
Bunun Sürümleri Vardır.En Yenisi 3D Mark 2006'dır.Diğer Sürümleri İse;
3DMark 2001
3DMark 2003
3DMark 2005
Şuradanda İndirip Sistemini Ölçe Bilirsin =http://www.futuremark.com
Benim Bildiğim Bu... Yanlış BirŞey Demişsem Üstadlar Düzeltir -
Fakat şu da var 3d Mark ile kötü puan alıp oyunlarda coşan kartlar var
Yani 3d Mark skorlarına o kadar takılma. Önemli ama bi yere kadar -
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga*
Fakat şu da var 3d Mark ile kötü puan alıp oyunlarda coşan kartlar var
Yani 3d Mark skorlarına o kadar takılma. Önemli ama bi yere kadar
Onu Unutmuşum -
quote:
Orijinalden alıntı: pplhntr
3D Mark skoru nedir? SLI ile işim yok. 3D Mark performans ile alakalı ise işime yarayabilir. aksi halde tavsiyene uymayı tercih ederim. sağol
Yukarıda arkadaşların da anlattığı gibi bir test programı. Siz muhtemelen kullanmayacaksınız bile. Bence boşverin. Şahsen şu zamana kadar hiçbir sürümünü bilgisayarıma kurmadım. Bence hiç kartınıza dokunmayın. Sorunsuz sorunsuz çalışsın. -
yorumlarınız için sağolun. ben oyunlarda belki performans artışı sağlarım diye bios güncellemek istemiştim. madem öyle hiç uğraşmayayım. orjinal biosta paşa paşa çalışsın :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X