Şimdi Ara

Casper BIOS güncelleme nasıl yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
40.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper nirvana masaüstü bilgisayarım var BIOS güncellemelerini nasıl yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Casper BIOS Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Casper BIOS'unu güncellemek, sisteminin kararlılığını ve performansını artırabilir. İşte adım adım Casper BIOS güncellemesi yapma kılavuzu:

Casper BIOS Güncelleme İndir

1. Casper'ın resmi web sitesine gidin.
    2. "Destek" bölümüne tıklayın.
    3. Modelinizi seçin.
    4. "BIOS" sekmesine tıklayın.
    5. En son BIOS güncellemesini bulun ve "İndir" düğmesine tıklayın.

Casper BIOS Güncellemesi Hazırlama

1. İndirilen BIOS güncelleme dosyasını kaydedin.
    2. Tüm açık uygulamaları kapatın.
    3. Bilgisayarınızı bir güç kaynağına bağlayın.

Casper BIOS Güncellemesi Uygulama

1. İndirilen BIOS güncelleme dosyasını çift tıklayın.
    2. Kullanıcı Hesabı Denetimi penceresinde "Evet" düğmesine tıklayın.
    3. BIOS güncelleme sihirbazındaki talimatları izleyin.
    4. Güncelleme tamamlandıktan sonra bilgisayarınız otomatik olarak yeniden başlatılır.

Önemli Notlar:

• BIOS güncellemesi sırasında bilgisayarınızı kapatmayın veya yeniden başlatmayın.
    • Yanlış BIOS sürümünü yüklemek sisteminize zarar verebilir.
    • Güncellemeden önce BIOS ayarlarınızı kaydedin.

Casper Nirvana BIOS Güncellemesi

Casper Nirvana dizüstü bilgisayarlar için BIOS güncelleme adımları yukarıda belirtilenlere benzer. Ancak, güncelleme yazılımı modelinize göre değişebilir. Casper'ın web sitesinden güncelleme talimatlarına başvurmanızı öneririz.

Casper Nirvana NB 15.6 BIOS Güncellemesi

Casper Nirvana NB 15.6 dizüstü bilgisayarlar için BIOS güncellemesi, yukarıda özetlenen adımları izleyerek yapılabilir. Güncelleme yazılımını Casper'ın web sitesinden indirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • firatkrky kullanıcısına yanıt
    iyi günler

http://www.casper.com.tr/yazilim-ve-surucu-arama

Yukarıda attığım linke girerek bilgisayarınızın modelini markasını seçip indirme tipinede bios güncellemelerini işaretleyin ve dosya aramaya basın karşınıza çıkacaktır.

Dikkat edin bios güncellerken laptopın pili takılı olsun yoksa güncelleme sırasında elektrikler giderse ve laptop pili takılı değil ve kapanırsa o zaman bilgisayar kullanılmaz hale gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hd4650

iyi günler

http://www.casper.com.tr/yazilim-ve-surucu-arama

Yukarıda attığım linke girerek bilgisayarınızın modelini markasını seçip indirme tipinede bios güncellemelerini işaretleyin ve dosya aramaya basın karşınıza çıkacaktır.

Dikkat edin bios güncellerken laptopın pili takılı olsun yoksa güncelleme sırasında elektrikler giderse ve laptop pili takılı değil ve kapanırsa o zaman bilgisayar kullanılmaz hale gelebilir.

Hocam peki bilgisayarım şimdi açılımıyor acaba casper'e sorabileceğim bi site ya da mail adresi var mi?

Güncelleme yaptın vve açılmıyor peki siyah ekranda kalıyormu yoksa yazılar varmı varsa resmini çekip gönderirsen sevinirim yardımcı olmaya çalışırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hd4650

Güncelleme yaptın vve açılmıyor peki siyah ekranda kalıyormu yoksa yazılar varmı varsa resmini çekip gönderirsen sevinirim yardımcı olmaya çalışırım :)

Hocam öğlen garantiye yolladım ama yazılar vardı. Herşey normal giderken birden res atıyodu

Tamam onlar gerekeni yapar zaten :)
  • Aynen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim bilgisayarım h36 Ati radeon hd5650 bios güncelledim.
    Öncelikle usb belleğimizi bootable hale getiriyoruz.nasıl yapılacagı internnette mevcut.

sonra bu dosyaları atıyoruz flasha klasörü değil içindeki dosyaları.yeniden başlatıp.gelen ekrana tp.bat yazıyoruz gelen ekrana y yazıp enter yapıyoruz.bios hazır. yeni bios versiyon 401.

https://www.dosyaupload.com/4Ukj
  • hocam pc modelınız nedır bendekı cntkı 3632b modellı casper için uyumlumudur bu bıos, anakart modeıne bır turlu ulasamadım
  • 10sn lik dos ekranında bios güncellemesi yapacaklar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.