Bildirim
Bios Nasıl Güncellenir ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İlk güncellememde bi anakartı çöpe yollamıştım :) Hata bende değildi tabi ki disket eskiymiş tam güncellerken tutukluk yaptı. Anakartta biraz eski bir model olunca virtual bios falan bulunmuyormuş pc'yi bir daha açamadım:) Sonra yeni bir model gigabyte anakart alınca korkarakta olsa biosu windows üzerinde güncelledim. Bu şekilde güncelleme hem daha kolay oluyormuş hem daha az riskli . Asus kartlarda nasıl olur bilmiyorum ama bios güncelleme yazılımı varsa windows üzerinden güncelleyin derim.
Gigabyte kartlar için olan yazılımın ismi @BIOS
Belki asusda kendi kartları için bios günceleme yazılımı çıkartmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 2 Eylül 2009; 22:02:25 > -
evt asus unda windows ortamında bios güncelleme programı var -
arkadşalar bende şuan dertten muzdaribim windows ortamı dediğiniz olay nasıl yapcaz bu işlemleri yaptıktan sonra format vs atmak gerekiyormu -
Dün burada kendimce bir anlatım yaptım bi bakın isterseniz.
http://mrt86vti.spaces.live.com/blog/cns!147885DAF46D668B!1813.entry -
-
benim anakart asus p5gdvm1 kendi cd sinden asus update le denedim yeni sürüm bulamadım siteden indirdiğim yeni sürümü file olarak gösterdim onunda dosya uymadı yapamadım yani işletim sistemim win 7 başka nasıl çözüm önerirsiniz ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X