[^] Ya ben geçenlerde uğraşıyorum anakartla, pille kurcuklaşırken (gerçi açılma sorunum vardı ondan pili biraz çıkaram demiştim) pilin yuvasını biraz kırdım ve anakart bağlantısını da kopardım. Sonra pili anakarta yine tutturdum lehimle, yani yuvasını ama gel gelelim pil şu anda akupunturla çalışıyor; bantla tutturdum eueh! Sizden ricam şudur :BEn bunu eski haline getirebilir miyim? Gidip yeni bir yuva bulabilir, onu satın alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler!
Senin durum çok orjinal pek yardım eden çıkmaz.. Sen tanıdığın bir bilg.cıya Aleti götür. Abi lütfen kazıklama beni de.. Belki ucuza yaparlar.. Ben sana bu bilgimle anca bu kadar yardım edebilirim..
Yani ,bilsem ne kadar ittireceğini götürürüm de, şimdi bana bin bir türlü iş çıkarırlar, yok anakarta bakmamız lazım, yok bilmem ne , bırak git haftaya gel, parası da cabası! En iyisi tanıdık birilerini bulmak dediğin gibi ama!!
istanbulda isen git yazıcıoğluna eski anakartlardan birinden söktür bir pil yuvası birde lehimlet onu ankarta 3-5 milyon ver gel.
beşiktaşa yakınsan bana getir 5 papele eski kartlardan söküp takarız sorun olmaz...
Görüyorsun ki tanıdık meselesi.. Tanıdık yoksa AYVAYI YEDİN.. 1. GÜN'ABi BUNUN ÇOK İŞİ VAR SEN EN İYİSİ YARIN GEL BİZ BUNLA BUGÜN UĞRAŞALIM' 2. GÜN'ABİ ÇOK İŞ ÇIKARDI ÇOK YORULDU BİLMEM NERESİNE BİLMEM NE OLMUŞMUŞTA :-)) NEYSE SEN 12 VER SEN: ÇOK DEĞİLMİ? ADAM: TAMAM ABİ HADİ SANA 10 OLSUN....
Ehueeeeeeeeee
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme