Şimdi Ara

BİOS SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlarbiosla ilğili bir problemim var yardım ederseniz sevinirim

bilğisayarım şöyle
    p4 3.2 işlemci
    120 gb sata hard disk
    8800gts ekran kartı
    2 gb ram
    asus P5LD2-SE (REV.2) ANAKART
    600 w power suppyl

Sorunum şu benim anakart a core 2 duo e 6600 işlemci takmayı düşünüyorum asus un sitesine girdiğim de
    bu işlemciyi benim anakartın desteklediğini fakat bios güncellemesi yaomam gerektiği yazıyor yüklemem gereken bios ise 1208 numaralı bios bende e6600 almadan önce biosun yüklemeyi denedim olucak mı acaba diye(halt ettik) dün biosu asus uptade programı ile yükledim bilğisayar acıldı f2 defult ayarlarla başlattım herhangi bi sorun yok gibi duruyordu ama bilğisayarı buğün açtıgımda ise alttaki uyarıyı veriyor f1 resume deyince açılıyor alet gene bir sorun yok ama her açılışta aynı hatayı veriyor.

hata
    Unknown CPU detected .Bios uptade is reguired to unlesh its full power

bilğisayardaki hiçbir donanımı degiştirmedim bilğisayarı 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum sadece bios güncelledim yardımlarınız için şimdiden saolun

• Neden daha güncel bir bios varken ( 1301) siz (1208) sürümü ile update ettiniz? Bence 1301 sürümü ile biosu tekrar update edin...
  • core 2 duo yu tanıması için 1208 bios u istiyordu bende onu yükledim 1301 ile düzelirmi acaba
  • zaten var olan yeni bios üzerine bulduğunuz eski biosu yazmış olabilirsiniz
  • dün 1301 yülledim ama gene aynı hatayı vermeye devam ediyor
    eski biyas 0314 dü onu geri yüklemeye çalışıyorum kabul etmiyor
  • Yüklediğin Bios şuanki işlemcini tanıyamamış. Yapacak bişeyin yok, ya bu hatayla yaşayacaksın yada işlemciyi yükselteceksin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.