Şimdi Ara

bios sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sorun şu: şimdi biosta öncelik sırası varya onu 1.öncelik hard-disk yapıyorum 2.öncelik cd-rom fakat bilg.i kapatıp fişi çekip yeniden açtığım zaman 1.öncelik:disabled 2.öncelik hard-disk 3.öncelik cd-rom oluyor ve sürekli bilg.i yeniden açınca bunları değiştirmem gerekiyor. ayrıca sistem saati ve tarihi de aynı şekilde ben düzeltiyorum bilg.i kapatıp fişten çekip tekrar başlatınca oda 2mart 1999a dönüyor onuda sürekli değiştirmem gerekiyor. ama bilg.i kapatıp fişten çekmeden tekrar başlatınca bi sorun olmuyo. ben bios pili bitmiş olabilir die düşündüm ama çokta fazla bilgim yok donanım konusunda bi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden sağolun.

• bios pilin bitmiş...fişten çekmeden demişsin bişr de normal kapatıp fişten çekip oyle aç b.sayarı yine aynısını yapıyorsa pil bitmiştir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: smbdy

bios pilin bitmiş...fişten çekmeden demişsin bişr de normal kapatıp fişten çekip oyle aç b.sayarı yine aynısını yapıyorsa pil bitmiştir..

+1
    Kesin pil bitmiştir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackblue -- 22 Nisan 2006; 11:32:24 >
  • teşekkürler arkadaşlar bende öyle düşünmüştüm fakat emin olayım dedim çok saolun yardımlarınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bios bulma sorunu
    2 yıl önce açıldı
    bios guncelleme sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.