Şimdi Ara

bios update yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    msi anakart
    uyarı veriyor biosun update gerekiyor diye

anakartı bir türlü update edemedim

markası msi rs482m

yardımlarınızı bekliyorum....

• msi ın sitesinden anakartın modeline uygun bios u ve flash programını indir.bunları hdd de kolay ulaşabileceğin fat32 sistem içeren bir partition a at.bilgisayarı dos ortamına düşür.flash programını çalıştır.program çalıştıktan sonra gelen ekrandaki yöneltmelere göre ilerle.uygun bios u yüklersen sorun olmaz.ama riskli iştir.onun için ya bilen birisiyle yap.yada riski göz önüne alarak hareket et.
  • bende geçenlerde bios update yaptım ama yanlış bios güncellemesi yapmışım oyunlarda kilitleniyor şimdi doğru biosu buldum onu yükleyeceğim ama neden fat32 dosya sistemi gerekiyor anlamıyorum. msi 865pe neo2-s benim ana kart bios bu, benim yanlışlıkla yüklediğim neo2-v versiyonu. eski yüklediğim biosu live update diye bi program var o arayıp bulmuştu msi ın sitesinden yani program yanlış bios bulmuş. anlamadığım yanlış bios tan makine niye uçmadı da sadece oyunlarda kilitlenme gibi bi sorun oluşuyor? ve bios yüklemesi için dos ortamında mı yapmak daha güvenli ve doğru olan bu mudur? yada farketmez mi?
  • bios update zaten dos ortamında yapılır.onun içinde fat32 olsun dedim.dos ta ntfs i göremezsiniz.zaten yanlış bios u yükleseydi bilgisayarın açılmazdı.
  • winflash programı ile masaüstünden de yapabilirsin bence bilmeyen biri için dos sakat

buradan winflash indirebilirsin

ben 10 tane update yapmışımdır hiçbir sorun yaşamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.