Üstadlar Bios'u yedeklemek istiyorum bunu nasıl yaparım heryerde değişik anlatılıyor yokmu bunun kolay bir yolu.
bi insan biosu neden yedeklemek ister ki bunun için anlamsız diyorum dolayısı ile basit değil zor bile yolu bile olması saçma
quote:
Orjinalden alıntı: forumcu22
bi insan biosu neden yedeklemek ister ki bunun için anlamsız diyorum dolayısı ile basit değil zor bile yolu bile olması saçma
dostum biosu güncelleme k istiyorum bu bunun için gerekli dosyaları indirdim ama bi yanlışlık olduğunda eski bios'unu tekrar geri yükleyebilmen gerek tyoksa anakartın çalışmaz...
anakart DUAL BIOS ise yedek bıos taki verileri ana bıos a aktarark sorun çözülür yada bıos un chip i değiştirilerek sorun çözülecektir arkadaşım
siz güncel sürücüleri indirin ve atın bir cd ye
quote:
Orjinalden alıntı: pc-system1
anakart DUAL BIOS ise yedek bıos taki verileri ana bıos a aktarark sorun çözülür yada bıos un chip i değiştirilerek sorun çözülecektir arkadaşım
siz güncel sürücüleri indirin ve atın bir cd ye
üstad ana kart dual bios mu nasıl anlarız msı-7142 birde yedek bios demissin biraz açıklayabilirmisin...
bios yedeğini almak için programlar var benim anakartım gigabayte ve single bios içeriyor. yedeğini almak için cd sinde bir program sende anakartının sitesinde şu anki biosu yada ilk biosu bulabilirsin olmadı benimki gibi bir program bulabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: swordmaster
bios yedeğini almak için programlar var benim anakartım gigabayte ve single bios içeriyor. yedeğini almak için cd sinde bir program sende anakartının sitesinde şu anki biosu yada ilk biosu bulabilirsin olmadı benimki gibi bir program bulabilirsin.
doğru dostum bende de varmış aldım ve bios'u güncelledim sağol bilgler için sıra oc'ye geldi....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme