Bildirim
bioshcok yardım !!! Acillll
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynı şey bende de oluyor, fakat benim oyunum korsan değil demo versiyon yani kısmen orjinal....Konuyu takipteyim -
quote:
Orjinalden alıntı: SACRED REICH
aynı şey bende de oluyor, fakat benim oyunum korsan değil demo versiyon yani kısmen orjinal....Konuyu takipteyim
Bilgi edinebilirsen sevinirim. Oyun evde yatıyor şimdilik -
Ben birkaç forum buldum bunlarda ekran kartı driverı güncellendiğinde sorunun düzeldiği yazıyordu sanırım bunu denemek lazım. -
Selam SACRED REICH, dedikleri doğruymuş. Ekran kartımın güncel sürücüsünü yükleyince sorun düzeldi. Şimdi oynayabiliyorum. Bu oyun nvidia ekran kartlarında sorun yaratabiliyor.
Ekran kartım: Nvidia GeForce 7500LE 256 MB Video Card
Yüklediğim sürücü:
ForceWare Release 163
Version: 163.71 WHQL
Release Date: September 28, 2007
Operating System: Windows XP, Media Center Edition
Language: U.S. English
File Size: 36.6 MB
http://www.nvidia.com/object/winxp_163.71.html -
Yiğit teşekkürler..Yeni sürücüyle deneyeceğim -
Arkadaşlar oyunu sorunsuz kurdum.Logoya tıklıyorum 'C:\bioshock\Builds\Release\Bioshock.exe' hatası veriyor ve 'Uygulama yapılandırması doğru olmadığından, bu uygulama başlayamadı.Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir.' diyor.oyunu silip yeniden yükledim yine aynı hatayı verdi lütfen yardım edin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X