Şimdi Ara

BioShock Infinite (2013) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
9
Favori
50.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AhlakPolisi

arkadaşlar oyunun tam olarak türü nedir,vidyoları izledim ama pek bişey anlamadım,örnek verilebilecek bi oyuna benziyormu,birde oyun için sağlam ingilizcemi gerekir.

Dishonored'a benzetilebilir sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

coop olayı yok

multiplayer da yok
    mesela battlefield 3 multi olmasaydı 300 milyon kullanıcı ulasırmıydı.Yılın oyun seçilmiş
    battlefield 3 single ile kaç silah çeşidi var kaç araç kullanma çeşidi var
    1sene sonra sıkılarak single player oynadım.çünkü multiplayer oyunu oyun yapan

300 milyon mu O_O
    O rakamı öğrendin kaynağı paylaşıver bir zahmet...
    Geçen sene mayısta 6,3 milyondu, şu an 10 un üzerindeyse şapkamı yerim...

http://www.computerandvideogames.com/346679/battlefield-3-has-63-million-active-users/

Eklenti: Herhangi bir başka bilgisayar/konsol oyunu göster 300 milyon kişinin oynadığı ona da razıyım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 26 Mart 2013; 9:04:26 >

• 10 milyon eylül ayında geçti

ödül töreninde söylenmişti
    en popüler online oyunu

demek istediğin multiplayer oyun sattırıyor

http://www.merlininkazani.com/Battlefield_3_10_milyonu_gecti-haber-45925p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meydey45 -- 26 Mart 2013; 9:27:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

coop olayı yok

multiplayer da yok
    mesela battlefield 3 multi olmasaydı 300 milyon kullanıcı ulasırmıydı.Yılın oyun seçilmiş
    battlefield 3 single ile kaç silah çeşidi var kaç araç kullanma çeşidi var
    1sene sonra sıkılarak single player oynadım.çünkü multiplayer oyunu oyun yapan

300 milyon mu O_O
    O rakamı öğrendin kaynağı paylaşıver bir zahmet...
    Geçen sene mayısta 6,3 milyondu, şu an 10 un üzerindeyse şapkamı yerim...

http://www.computerandvideogames.com/346679/battlefield-3-has-63-million-active-users/

Eklenti: Herhangi bir başka bilgisayar/konsol oyunu göster 300 milyon kişinin oynadığı ona da razıyım...

Yanılmıyorsam 2012 yılında Battıfıeld 3 satıs rakamları 17 mılyonu gecmıstı. 7 - 8 ay ıcınde 283 mılyon kısı daha oyunu satın aldıysa arkadasın dedıgı rakama ulasmıs olabılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 26 Mart 2013; 9:41:20 >

• Her sene Ac,cod çıkarıyorlarda ne oluor adamlar 3 senedir çalışıyor işte ortaya çıkan oyuna bak
  • Son zamanlarda oynadığım en keyifli oyun verdiğiniz parayı sonuna kadar hakediyor diğer yapımcıların örnek alması gereken bir oyun olmuş

BioShock Infinite (2013) [ANA KONU]  BioShock Infinite (2013) [ANA KONU]  BioShock Infinite (2013) [ANA KONU]  BioShock Infinite (2013) [ANA KONU]

BioShock Infinite (2013) [ANA KONU]  BioShock Infinite (2013) [ANA KONU]  BioShock Infinite (2013) [ANA KONU]  BioShock Infinite (2013) [ANA KONU]

• Şu an bu oyunu en ucuz nereden alabilirim ?
  • Tablo gibi ss ler.
  • oyunu full hd full ayarlarda gtx 460 kasmadan oynatıyor optimizasyon harika
  • İsmini duyduğum ilk gün yılın oyunu geliyor demiştim... Lanet AKN yüzünden indiremedik hala (Steam) yorumlara bakılırsa haksız çıkarmadı Irrational helal olsun verdiğim paraya
  • Önceki oyunlarını oynamamama rağmen bu oyunu oynamayı düşünüyorum sizce öncekileri oynamadan bu oyunu oynamalı mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fairy Tail -- 26 Mart 2013; 13:18:06 >
  • oyunda stuttering çok yoğun şekilde oluyor bazı yerlerde buna çözüm bulan varmı
  • Kampanyaları kaçırdık
  • Arkadaşlar Yetkililer,

Bu oyuna Türkçe yama çıkma ihtimali % kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

Arkadaşlar Yetkililer,

Bu oyuna Türkçe yama çıkma ihtimali % kaç?

Çok güzel bir oyun bence yapılır ama çok uzun sürer.
  • tavsiye edilen sistem gereksinimlerini yazar mısınız?optimizasyon iyi diyorlar.deneyen arkadaşlar.

şu aralar pc oyuncularının yüzü güldü, Hitman,Tomb Raider,Resident Evil 6,Bioshock İnfinite.hepsinde de optimizasyon iyiydi.

not spoiler vermemeye özen gösterelim beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Think Again

İsmini duyduğum ilk gün yılın oyunu geliyor demiştim... Lanet AKN yüzünden indiremedik hala (Steam) yorumlara bakılırsa haksız çıkarmadı Irrational helal olsun verdiğim paraya

300- 300 iniyordu ne güzel gece, sonradan elektirik kesilmiş %20 de kalmış :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: nament

Bi buna bakıyosun, bi de Resident Evil 6'ya. İkisi de oyun ama işte...

Helal olsun Irrational Games'e. 100/100.

Yavaşça sindirerek oynayın. Çok özel bir oyun. İtinayla yaklaşın kesinlikle.

Resident Evil 6 için katılıyorum dostum sana,açıkçası oyunu DX11 ile bekliyordum;ancak DX 9.0c ile gelince şok oldum.konsolzede bir yapım oldu.PC için.Resident Evil 5'in grafikleri bile çok daha iyiydi.PC'de neyseki optimizasyon gayet başarılı,orta seviye bir sistem ile bile gayet iyi grafikler alınabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

tavsiye edilen sistem gereksinimlerini yazar mısınız?optimizasyon iyi diyorlar.deneyen arkadaşlar.

şu aralar pc oyuncularının yüzü güldü, Hitman,Tomb Raider,Resident Evil 6,Bioshock İnfinite.hepsinde de optimizasyon iyiydi.

not spoiler vermemeye özen gösterelim beyler

bioshock infinite in optimizasyonu gayet iyi fakat yeni bir alana geçildiğinde oyuna anlık ta olsa fps düşüyor ve bu rahatsız edebiliyor .tabi oyuna kaptırısıanız kendinizi pek etkilemiyor.fakat bu yeni alana geçme dediğim yeni bir oda yeni bir sokak yeni bir meydan vs vs.yani oyunda dakikada bir oluyor neredeyse
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.