Şimdi Ara

BioShock: The Collection

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Paradox'da ilham alsa şöyle indirimlerden

BioShock: The Collection
    http://store.steampowered.com/sub/127633/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• %75 pek ilham alınacak bir indirim değil özellikle %80 ve %90'lar varken. Yine de 10 yıllık oyunları için %50 indirimi bile çekine çekine veren şirketleri gördükçe, %75'e kötünün iyisi demek yanlış olmaz.

Paradox'un bana göre en büyük sorunu oyunların pahalı, DLC'lerin daha da pahalı ve aynı zamanda da zart-zurt collection edition'lara bile sığdıramadıkları kadar fazla sayıda olması. Paradox'un bu konuda Kalypso Media'yı örnek alması gerekir. Kalypso da çok DLC çıkarıyor ama tek koleksiyon altında hepsini toplayabiliyor; aynı zamanda yılda bir taban fiyatını düşürüyorlar böylelikle bu sene aldığı %75 indirim, geçen sene aldığı %75 indirimden daha fazla olmuş oluyor.

Bu arada BioShock 1 ve 2'nin Remastered versiyonlarına hiç göz attınız mı? Ben de geçen senenin yaz indirimlerinde almıştım ama oynama fırsatı bulamadım. Eski versiyonları ile remastered puanlarını kıyaslarsak, kullanıcılardan marka değerlerini zedeleyecek kadar iğrenç bir oy almış. Gerçi, indirim haberi verdiğinize göre yeni satın alıyorsunuz sanıyorum. Eğer göz atma fırsatınız olursa, tecrübelerinizden neyin iyi neyin kötü olduğuna dair görüşlerinizi duymak isterim.

• Geçenlerde GamersGateden alayım dedim indirim koduyla 30 lira ediyor. İyi ki almamışım steame bakarım artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Shadow of The Colossus
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.