Şimdi Ara

BioShock: The Collection Ortaya Çıktı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 21 Şubat 2016; 0:12:45 >
  • ps4 degil, ps3 remastered
  • Yorumlarda remaster tartışması yapılmış ama haberde böyle bir ifade geçmiyor?

quote:

Bioshock: The Collection'ın görsel veya içeriksel olarak herhangi bir farklılık içermesini beklemiyoruz.

Sadece 3 oyunu tek pakette satacaklar. Uygun fiyata gelirse alınabilir. Ben daha çok Bioshock Infinite için bir collection sürümü bekliyordum. Steam'de oyunu tüm dlcleri ile birlikte tek pakette almak halen mümkün değil. Season Pass içinde Columbia's Finest dlcsi yok.
  • Yeter be valla bişla yeter iki konsolda remastred adını aldı reamen ölü bebek gibi resmen ve hala remastred yapımlar çıkıyor 2008 de oynadığımız oyumu neden yine oynayalım ki vaktimiz bol sanki onuda geçtim artık yeter yani eskiyi cilala sat 60 dolara devri bitsin artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen nesile göre kötü bir nesil.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Yorumlarda remaster tartışması yapılmış ama haberde böyle bir ifade geçmiyor?

quote:

Bioshock: The Collection'ın görsel veya içeriksel olarak herhangi bir farklılık içermesini beklemiyoruz.

Sadece 3 oyunu tek pakette satacaklar. Uygun fiyata gelirse alınabilir. Ben daha çok Bioshock Infinite için bir collection sürümü bekliyordum. Steam'de oyunu tüm dlcleri ile birlikte tek pakette almak halen mümkün değil. Season Pass içinde Columbia's Finest dlcsi yok.

xbox one ve ps4 e çıkacak diyince aynı oyunun remastered ı çıkmış oluyor hocammm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Yeter be valla bişla yeter iki konsolda remastred adını aldı reamen ölü bebek gibi resmen ve hala remastred yapımlar çıkıyor 2008 de oynadığımız oyumu neden yine oynayalım ki vaktimiz bol sanki onuda geçtim artık yeter yani eskiyi cilala sat 60 dolara devri bitsin artık.

yok abicim olur mu hiç, bioshock ın, hele ki bu dönemde "the collection" u çıkıyor. herkes alacak bunu koleksiyonuna koymak için. büyük olasılıkla ya tek kutuya 3-5 dvd koyarlar. veya 3 ayrı kutuyu bi karton kutuya sokarlar.
  • Koleksiyona eklerim
  • Çok sevindim. Oynamadığım oyunları remasterlar sayesinde oynuyorum

• Bioshock foreva :)

• yeni oyun yapsaydınız ya

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark dragon

Hemen başlamışlar gene ps4 remastered bıdı bıdı diye, oyun pc'ye xbox one'a falan da çıkacak bundan neden bahsetmiyorsunuz.

Pc için neden bahsettsin ki sen Ps4-5-6 gecerken biz hala oynayabileceğiz biochock u ondan olabilir mi?
  • Eski nesildeki kaliteli yapımların yeni nesile gelmesi güzel birşey lakin yeni IP ler olmaması asıl canımı sıkan nokta. Böyle olunca da ya arkadaş 1 kazanacağımıza biraz cilalayalım da yeniden satıp 2 kazanalım demi cümlesini düşünmekten kendimi alamıyorum. Yeni nesil değil de sanki remaster nesli anlamadım gitti :(

• bioshock un hiç bir oyunu nu oynamamıştım.güzel oldu benim gibi oynamayıp merak edenler için.uygun bir fiyatta çıkar yada uygun fiyatlara gerileyince temin ederim artık....
  • infinityi geriye uyumluluğa çıkarsınlar yeter satın aldık bekliyoruz
  • Ucuza satacaklarsa sorun yok ta. Kesin yeni oyun fiyatı çekecekler.

Oyun dunyasi bitmiş ağlayanı yok. Ben 90'lardan bugüne bu kadar üretimden uzak, verimsiz bir dönem hatırlamiyorum.

Küçük orta bütçeli firmaları yokettiler.sonuç bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görsel sanat anlamında maksimum keyif veren oyunların her platformda olması gerek. İyi bir hareket olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıyorum PS4'ü kurtuluyorum artık. Özellikle bu seneki oyunlar grafik olarak berbat.Sony tablet gücünde bir işlemciyi kullanarak çok büyük bir hata yaptı..Ama nedense Xbok u geçmiş diye sağa sola atarlanıyor.PC master race..

• Bu nesil böyle geçecek anlaşıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Yorumlarda remaster tartışması yapılmış ama haberde böyle bir ifade geçmiyor?

quote:

xbox one ve ps4 e çıkacak diyince aynı oyunun remastered ı çıkmış oluyor hocammm

Evet bu açıdan bakarsak remaster diyebiliriz. Remaster denilince benim aklıma elden geçirilmiş grafikler gelmişti.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.