Şimdi Ara

BioShock: The Collection Ortaya Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•    Geçen neslin en iyi serilerinden birisi olan Bioshock'ın üç oyunu tek bir pakete giriyor. BioShock: The Collection; Playstation 3, Playstation 4, PC, Xbox 360 ve Xbox One için geliyor gibi görünüyor.

Brezilya derecelendirme kurulu tarafından onaylanan Bioshock: The Collection'ın görsel veya içeriksel olarak herhangi bir farklılık içermesini beklemiyoruz. Bu paket daha çok koleksiyoncular için hazırlanmış gibi. Zaten bu üç oyun da şu an çok uygun fiyata satılıyor.

• Grafik ve görsel yönden farklı olup oyunu 40 dolara satsalar.Bu oyun 1 veya 2 milyon aslında rahat satar aslında ama bu oyunun fazla satacağını pek zannetmiyorum.Çünkü Eski oyunları grafik farkı olmadan çıkartığı için pek fazla satacağını zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 20 Şubat 2016; 20:30:32 >
  • Şu seriyi bir ben mi abartılmış balon olarak görüyorum acaba? diye düşünüyordum ki en sonunda şu oyuna hakettiği değeri veren biriyle karşılaştım;
    https://www.youtube.com/watch?v=_UJr6ol__Dc

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunculuğun online-mmo-fps üçlüsü arasında döndüğü bir dünyada,bioshock gibi her anı ayrı irdelenmesi gereken,her saniyesi senaryoya katkı yapan,her saati ideolojilerin(ryan),fikir çatışmalarının(vaftiz),bağlılığın(elizabeth),kafadan vuran finallerin,senaryo bağlantılarının arasında geçen sanat harikası üç yapımın the collection'ı ortaya çıkmış kime ne ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle son oyundaki çok zayıf çatışma hissiyatı ve ilk iki oyundaki gerilimin azaltılması hoşuma gitmemişti. Bence ilk oyun hala üçlemenin en iyisi.

• Yeni nesil konsollar için intiniti hala çok iyi grafiklere sahip.

• Ya biri şu oyun yapımcılarına ''Yeni Oyun nedir?nasıl yapılır?'' konulu bir konferans verebilir mi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesut cevik'in dedigi gibi ps4 degil, ps3 remastered

Galiba yeni nesil böyle gidecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chris Traeger -- 20 Şubat 2016; 18:48:06 >

• geçenlerde steam indirimlerinde triple pack olarak 12 tl ye falan gelmişti. o zaman alanların almasına gerek yok gibi... ha artı olarak dlc leride koyarlarsa iş değişir tabi.

• Çok sevindim, ileride böyle bir şeyler çıkar diye orijinal satın almamıştım geçen nesile. Gelsin de alalım rafa koyalım.
  • Infinite zaten grafik tarzından dolayı oynarken bu ne eski grafikler denecek bir oyun değil hatta Infinite kadar olmasa diğer 2 oyunda bana kalırsa öyle. Geçenlerde ilk oyunu oynamak için kurdum hiç de grafikleri eski gelmedi. Fakat satması için grafikleri elden geçilmeleri ya da güzel bir paket olarak sunmaları lazım yoksa PC de hepsi 12 TL gibi bir fiyata alınabiliyor ve günümüzdeki standart PC'ler bile zorlanmadan oynatır.
  • İstemiyorsanız almazsınız yeeaaahggghkkf.

Baş ağrıtıp mide bulantısına sebep olduğu için şu oyunu bir türlü tam olarak oynayamadım
  • porsux kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam ilk oyun efsanedir. İlk oyunda aksiyondan ziyade gerilim ögeleri ön plandaydı. Lakin ikinci ve son oyunda gerilimin g si yoktu. Ayrıca kullandığımız özel güçler ilk oyundaki gibi ilgi çekici değildi bana göre. Bununda etkisi olabilir.

• Gelmesin ps4 ile xbox one a. Allah belanizi versin sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 20 Şubat 2016; 20:22:52 >
  • Hemen başlamışlar gene ps4 remastered bıdı bıdı diye, oyun pc'ye xbox one'a falan da çıkacak bundan neden bahsetmiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powersmachine54

Grafik ve görsel yönden farklı olup oyunu 40 dolara satsalar.Bu oyun 1 veya 2 milyon aslında rahat satar aslında ama bu oyunun fazla satacağını pek zannetmiyorum.Eski oyunları fark olmadan çıkartığı için ama pek fazla satacağını zannetmem.

Eminim yazdiginizdan siz bile bisey anlamamissinizdir

• Eski oyunlar geliyor diye sevinir olduk halimize bak.

• Ulan Remastered oyunlar kadar başınıza Fil otursun e mi,o cücük beyninizi zorlayıp yeni oyun yaparsınız belki!

• kutulu oyun candır... KOLEKSİYONUMA çıkar çıkmaz katılacak süper bir haber

• gına geldi artık rem. oyunlardan bıktık!

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.