Şimdi Ara

biosta farklı everstte farklı sıcaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigabyte GA-945P-S3 de p4 3.2 HT islemcinin acılışta bios ısısı 40 derece gösteriyor ama xp açıldıktan sonra everest veya speedfan gibi programlarda 28-30 derece gösteriyor.herhangi bir overclock yapmadım fanda düzgün çalışıyor gözüküyor.orjinal intel fanı. kasa soğutmasıda kötü değil.

anlayamadığım daha sistem açılır açılmaz neden biosta 40 derece sıcaklık gösteriyor da, programlar xp açılınca 28 derece olarak ölçüyor. cpu sıcaklığını en doğru ölçmek için hangi programı kullanayım ne önerirsiniz. ona göre fan alacağım.

• sen biosla evereste aynı anda bakamazsın ki. açılışta sıcak açılır sonra windows açılınca bek loadda diilse sour. aynı anda bakamadıın surece ısıları ASLA karşılaştırma. sana ekran kartınan ornek veriim. bi programla oyun esnasında köşede ısı gorebiliyorum ve yazan ısı oyunda 63C, alt+tab yapıyorum ve oyun kapanıp programa geçene kadar ısı 56C olmus oluyo tam 2saniye sonra ise ısı 40lara iniyor cunku soz konusu olan şeyler 1000+ devirli aktif fanlı soutucular.

EDIT benim açılıştaki sıcaklık 50+ derece. windowsta boşta iken ise 30+ .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperSpace -- 13 Ocak 2007; 22:33:51 >
  • Hocam teşekkür ederim bilgiler için.rahatladım şimdi.yoksa yeni fan almayı bile düşünüyordum.ama ekran kartı için soğutma düşünmeliyim çünkü everestte 45 derece gösteriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.