Bildirim
Biostar A690G-M2 hakkında!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: mertemre20
Biostar ın TA690G modelini hiç bir yerde bulamayınca A690G-M2 modelini aldım, ikisi arasında çok bir fark varmı? Forumda arama yaptım ama detaylı bir bilgiye ulaşamadım bu konuda bilgilendirilirsem sevinirim..Teşekkürler
benimde çok fazla bir bilgim yok ama overclock potansiyelinin iyi olmadığını hatta idare eder bir anakart olduğunu biliyorum biostar t serisi anakartlarını özellikle overclock için üretiyor imiş
senin aldığında 690g yongası bulunan herhangi bir board niteliğinde -
hıım, overclock yalan oldu yani -
yok oc olur o anakartta,daha once t serisi olmayan biostarda kullandim,hatta NF520-A2 yi çok beğenmiştim.sempron 3000+ ile 355 fsb yaptim.illa T serisi oc olcaka diye bir
kaide yok.oc menüleri hemen hemen ayni,çok az bir oc seçenek menüsü farki vardi hatirladigim kadarıyla.denersen bizede bildir bakalim değerlerini.kolay gelsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X