Şimdi Ara

BIOSTAR GF7050V-M7 NF7050 1333Mhz DDR800 VGA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BIOSTAR GF7050V-M7 NF7050 1333Mhz DDR800 VGA
    Arkadaşlar bu anakartla e6750 3ghz'e çıkabilirmi?
    Bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi!

• arkdaşlar bu anakart hakkında bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilirmi?
  • bu kartta çok fazla oc yapılacağını sanmam..işlemci çekirdek voltajını arttırmayı unut..
    bunun haricinde birşeyler yapılırmı biostan bilmem..
  • biostar tp35d2-a7 al ben kullanıyorum cok iyi o/c özellikleri var şuan eksa bilgisayarda stokta var görünüyor fiyatıda uygun tavsiye ederim cok memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtksnz

biostar tp35d2-a7 al ben kullanıyorum cok iyi o/c özellikleri var şuan eksa bilgisayarda stokta var görünüyor fiyatıda uygun tavsiye ederim cok memnunum

arkadaş haklı.çoğu p35 anakartta bulunmayan bir özellik var bu anakartta o da yeni gelen bioslar ile ram hızı 400 e ayarlanabiliyor ve böylece ram yüzünden oc miz kısıtlanmamış oluyor.yani ucuz ramlarla da iyi sayılabilecek derecede oc yapabiliriz.zaten p35 kartlar içinde ddr2 533 desteği olan çok az sayıda kart olduğunu düşünürsek güzel bi update olmuş bence.
    Ayrıca anakart Biostarın T serisinden.T serisi gerçekten övgüyü hakediyor.TA690G ve TF560 A2+ kullanmış biri olarak söylüyorum.kuzey köprüsü soğutucusu ahım şahım bi şey diil ama p35 65nm olduğu için bence çok ısınmaz ve sorun olmaz.
    zaten sen e6750 yi 3.0 ghz istemişsin böle olursa fsp çok da artırılmış olmuyor zaten.

GF7050V-M7 nin manual ını indirdim baktım. cpu ya voltaj verme yok rame voltaj verme var o da oc ramlarini çalıştırabilsin diye zaten.belki zar zor e6750 yi 3.0 yapar ama üstü zor görünüyor.e6750 defaultta en fazla kaç yapıyorsa ondan biraz aşağıda kalır diye düşünüyorum.

kartı ben exa da göremedim ama
    http://www.aktaselektronik.com/main/product_detail.asp?cat_ID=1&sub_cat_ID=2&pro_ID=8318
    (bu sitedeki resim başka ona bakma biostarın sitesinden link vereyim:http://www.biostar.com.tw/app/en-us/t-series/content.php?S_ID=286 manualını falan indir incele bence)
    burda bence uygun fiyatı 90$+ kdv
    acaba exada ne kadardı ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prodowns -- 9 Kasım 2007; 15:27:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.