Şimdi Ara

Biostar P4M90-M4 Anakart DDR 2 Destekler mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üstadlarım -Ekran kartı- bölümünde de buna benzer bi yardım konusu açmıştım anakartıma uyabilecek ekran kartları konusunda fikir danışmak için. Şimdiyse gördüğüm bişi için oldukça sevinçliyim umarım doğrudur.
    Sadede geliyim,
    http://www.biostar.com.tw/app/tr/mb/content.php?S_ID=402
    Anakartım; Biostar p4m90-m4. Şu an DDR 512 Ram 2.8 Ghz p4 intel işlemciyle kullanıyorum. Ama sitesindeyse DDR2'yi desteklediği yazıyo. Daha önce 512'nin üstüne bi 512 daha eklediğimde ram yakmıştı 2 defa. Sizce ddr2'yi destekler mi bu anakart, lütfen yardımınızı esirgemeyin çok önemli benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisk. -- 25 Şubat 2010; 3:58:12 >

• Verdiğiniz linkte 4gb'a kadar ddr2 667mhz ram desteklediği yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grizzle -- 23 Şubat 2010; 23:41:58 >
  • MEMORY
    # Support DDR2 533/667 MHz
    # 2 x DDR2 DIMM Memory Slot
    # Max. Supports up to 4GB Memory
  • Vakit ayırıp yanıtladığınız için çok teşekkür ederim. En kısa zamanda bi DDR2 ram alıp denicem umarım yine yakmaz ve sorunsuz çalışır :)
  • arkadaş sen ddr ram oldugunu yazmıssında anakartın üzerinde ddr2 anakarta ddr ram takamazsın.yani yuvasına oturmaz bir kere.o yüzden elindeki ramin ddr2 olması lazım
  • Evet su an DDR ram kullanıyorum ama DDR 2'yi desteklediği yazıyo sitesinde öyle olunca bugün gidip hem fiyat araştırması yaptım hem de inceledim gördüğüm kadarıyla şu an kullandığım DDR ram'den farklı bi yapısı yoktu ben mi bişeyi atladım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisk.

Evet su an DDR ram kullanıyorum ama DDR 2'yi desteklediği yazıyo sitesinde öyle olunca bugün gidip hem fiyat araştırması yaptım hem de inceledim gördüğüm kadarıyla şu an kullandığım DDR ram'den farklı bi yapısı yoktu ben mi bişeyi atladım acaba?

yok birader dediğin imkansız.ya anakartın modeline yanlış bakıyorsun yada ddr2 ram kullanıyorsun onu ddr zannediyorsun.ddr, ddr2, ddr3 ramlerin çentikleri farklıdır.hiç biri birbirine uymaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha önce DDR2 kullanmadığım için bilgisizim bu konuda ama anakartımın modeli tam olarak bu. Ramim de DDR 512 MB. Beni şaşırtan da bu olmuştu aslında. Uyarını dikkate alıcam kasayı rami alıcağım yere götürerek kontrol ettiricem çok teşekkür ederim :)
  • arkadaş herhalde zorlayarak DDR1 RAM'i DDR2 slotuna taktığı için yaktı RAM'i
    Anakart DDR2 destekler,DDR2 desteklemesi iyi zaten,DDR1'lerin fiyatı yüksek.
  • Sanırım benim çok bilmişliğimden oldu :) Daha önce anakartım yandığında Pc garanti kapsamında olduğu için anakart değişmişti o zaman değiştirdiklerinde DDR2 Destekli bi anakartla DDR2 533mhz Ram takmışlar üstüne. "Nasılsa DDR" diyerek bakmamıştım hiç :) Artık DDR2'yi desteklediğine eminiz :D Vakit ayırıp yanıt yazan herkese teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisk.

Sanırım benim çok bilmişliğimden oldu :) Daha önce anakartım yandığında Pc garanti kapsamında olduğu için anakart değişmişti o zaman değiştirdiklerinde DDR2 Destekli bi anakartla DDR2 533mhz Ram takmışlar üstüne. "Nasılsa DDR" diyerek bakmamıştım hiç :) Artık DDR2'yi desteklediğine eminiz :D Vakit ayırıp yanıt yazan herkese teşekkürler :)

iyi dostum sevindim sorununu çözdüğüne.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.