Şimdi Ara

Biostar TA790GX USB 2.0 problemi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar imzamda görüğünüz anakartla 2aydır kullandığım 320gb Toshiba marka harici diskimi artık kullanamaz oldum.. Sorun şu, anakartın üzerinde 4tane usb2.0 girişi var ve şimiye kadar bu dörtlüden hangisine taktıysam hiçbir sorun olmadan kullanıyordum (25mb\sn yazma, 35-40mb\sn okuma) Ama şimdi hangisine takarsam takayım birşey kopyalamaya başladığımda bu okuma yazma hızları 2 3 rakam düşüyor ve aygıt kendi kendini sürekli takıp çıkarıyor. Bilgisayarım a bakıyorum haricinin simgesi sürekli geliyor gidiyor sanki çıkartıp takıyormuşum gibi. çıkartmasam bu böyle sürekli tekrarlıyor artık...
    Hariciyi yeni formatladım hiçbir virüs yok sistem korumam sağlam. ve kablo da sağlam çünkü laptopda hiç yapmıyor bunu. sadece bu anakarta taktığımda yapıyor. ne olabilir sizce??

• Anakart çipset sürücülerini güncelleyebilirsin. Belki sorunu çözer.
  • Anakartın sitesinde yayınlanam tüm w7 driverlerini indirip kurmama rağmen sonuç malesef aynı :( Yok mu bi anlayan. Resmen hariciyi kullanamıyorum. Bi film izlemeye kalksam hemen çıkartıyor kendi kendine. Oysa laptopa taktğmda hçbi sorun yok. Offf
  • Aynı sıkıntıyı ben de bilinmeyen bir marka harici disk kutusu ile yaşamıştım. İlk defa karşılaştığım ve ilginç olan sorun ise o harici disk kutusunun AMD sistemlerde çalışmaması, Intel sistemlerde çalışmasıydı. Gerçi işlemcilerin mimarileri farklı olduğundan kaynaklıdır ama ilginç bir durumdu. Sonunda harici disk kutusunu değiştirmiştim.
  • hmm evet sorunu masaüstü yapıyor ve amd sistem.. laptop da intel pm45 çipsetli ve hiç bir sorun yok.. denicem bu söylediğini.. peki kutuyu aldıktan sonra hiç olmadı mı sorun bidaha.. ve vatanda 2.5" usb 2.0 sadece everest, akasa ve thermaltake marka kutular var .. önerir misinz bu markaları??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.