Şimdi Ara

Bip uygulamasi indirenlere BK whopper jr menü hediye (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
4
Favori
4.461
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 adet hesaptan almistim hepsine gelmis daha erken haberim olsaydi somururdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone'un Whooper Jr bir alana bir bedava kampanyası vardı, onunla birleşir mi acaba?
  • 3 telefon numarasından aldim ben de, haber veren arkadaşa sonsuz teşekkürlerp

• http://www.burgerking.com.tr/tiklagelsin/urunler/menuler

Beyler menü bumu?

• Kod geldi hucum bk !

• quote:

Orijinalden alıntı: WaZz

Kod geldi hucum bk !

Kodu kullandınızmı kasada sorun çıkardılarmı çoğu bk'nin kampanyalardan haberi olmuyor
  • Konuyu gormedigime üzülmüştüm ama bk oldugunu farkedince sevindim at eti mi yenir yaw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redible

quote:

Kod geldi hucum bk !

Kodu kullandınızmı kasada sorun çıkardılarmı çoğu bk'nin kampanyalardan haberi olmuyor

Suanda bkdayim kodu verdik kod tanimsiz diyor merkezi ariyorlar suanda bakalim nolcak karnim ac looo

Edit:// merkezi aradilar kod daha tanimlanmamis ama ben kodu alip size menuleri vercem dedi kodu bi kagida yazdi simdi menuyu bekliyorum aldik yani sorun cikartan olursa merkezi arayin diyin yada bu mesaji gosterin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaZz -- 24 Aralık 2015; 17:31:46 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Redible

quote:

Kod geldi hucum bk !

Suanda bkdayim kodu verdik kod tanimsiz diyor merkezi ariyorlar suanda bakalim nolcak karnim ac looo

Edit:// merkezi aradilar kod daha tanimlanmamis ama ben kodu alip size menuleri vercem dedi kodu bi kagida yazdi simdi menuyu bekliyorum aldik yani sorun cikartan olursa merkezi arayin diyin yada bu mesaji gosterin

Yarınmı alsam burada çok sıra oluyor merkezi aramakla uğraşmazlar bahane uydururlar buyuk ihtimal

Edit : Kasadakiler durumdan habersizse pos makinası tarzı bir cihaz var oraya telefon numarası başında 0 olmadan girip peşine kodu girdinizmi indirim düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redible -- 24 Aralık 2015; 17:59:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

Konuyu gormedigime üzülmüştüm ama bk oldugunu farkedince sevindim at eti mi yenir yaw

hocam bu ülkemizde mümkün değil adamlar nametin et ürünlerini kullanıyorlar namette helal kesim çerçevesinde ürünlerine işlem yapıyor. Senin dediğin olay yurtdışında olabilir onlar köfteyi biraz daha kalın vs yapıyorlar tüm burger king menülerinin görsellerindende anlarsınız zaten köfte kocaman gözükür vs önüne gelen tost inceliğinde birşey velasılkelam ülkemizde kullandıklarını düşünmediğimden hala tüketiyorum
  • Arkadaslar sadece turkcell numaralarami verdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyledir zaten sırf açmak için bile 1 trilyon para verilen yerde at eti olur ama markası bile belli olmayan dönercilerdeki etler, lahmacunlar hep en sağlıklısıdır.
  • Dün yükledik niye gelmedi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kodlar geldi.operasyonu başarı ile tamamlayıp yiyen oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: o-raiser

Vodafone'un Whooper Jr bir alana bir bedava kampanyası vardı, onunla birleşir mi acaba?

O kampanya bitti diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 24 Aralık 2015; 22:08:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

quote:

Orijinalden alıntı: o-raiser

Vodafone'un Whooper Jr bir alana bir bedava kampanyası vardı, onunla birleşir mi acaba?

O kampanya bitti diye biliyorum.

Evet hocam normal kampanya bitti doğru ama forumda konusu vardı bir ara hatırlarsanız, SURPRIZ yazıp 6666'ya mesaj gönderince hediye seçenekleri çıkıyordu. Bana da ordan whooper jr 1 alana 1 bedava çıkmıştı 6 Ocak'a kadar. Ama yine de birleşme ihtimali zor gözüküyor.
  • Yalan.
    BİP indirenlere ücretsiz 1GB internet verilecek dediler.İndirdim bekle bekle hala gelecek bekliyoruz.Sonrada sildim uygulamayı
  • gelenlere sms ile mi geldi , biz de indirdik bize niye gelmedi,
    1 gb internetgelmiş bana,
    bip ilk çıktıgı zamanlar kaydolmuştum ondan mı acaba,

sileyim bari boşuna yer kaplamasın

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhangv

Kodlar geldi.operasyonu başarı ile tamamlayıp yiyen oldu mu?

Ben

• bana da gündüz geldi. 1 hafta içinde burger kinge uğrama şansım yok isteyen pm atsın kodu vereyim.

edit: verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .HonouR. -- 25 Aralık 2015; 17:01:54 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.