Şimdi Ara

Bir 3.yıl Başarısızlığı.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Beslenme ve diyetetik düşünmez misin?
  • Kürsat000 kullanıcısına yanıt
    Basiniz sagolsun gercekten cok üzüldüm sizin durumunuza ama dedigim gibi belki ilerde iyi ki kazanamamisim dedirtir hayat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crsxy613 C kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam... evet her sey planlandıgı gibi gitmiyor insallah bana da güler su kader bir gün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavukjack kullanıcısına yanıt
    Bu sınavların zekâ ölçtüğünü iddia eden kişi gerizekâlıdır.
  • çalışıpta bu sınavda yapamayan heyecan yapan adam zeki midir? bu dandik sınavda heyecan yapıyorsa daha tusu var bir sürü şey var hayatta hiç bir zaman başarılı olamaz

200000 kisi 20000 e mi girecek ey akillo zat

• quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

çalışıpta bu sınavda yapamayan heyecan yapan adam zeki midir? bu dandik sınavda heyecan yapıyorsa daha tusu var bir sürü şey var hayatta hiç bir zaman başarılı olamaz

"hayatta hiçbir zaman başarılı olamaz?? Asıl sen bu kafayla gidersen başaramayacaksin. Gerçekten bu aptal sistemin zekayı ölçtüğüne inanabilecek kafayı ne içip buldun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simon Petrikov -- 30 Temmuz 2017; 0:51:20 >
    Ygs den sonraki sürecte neler yasadıgımı biliyor musun da böyle rahat konusuyorsun ya da neden bu kadar kötü kalplisin? Bir de tus vs hayatta basarılı olamaz falan ne bunlar ya baskasının zekasını sogulayana bak. Ne halin varsa gör ilerde pisman olursun sonra ben ne yaptım dersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...
    silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktyalp35 -- 30 Temmuz 2017; 1:42:33 >
  • Hocam 3. Yilina hazirlandigina göre 22 yasinda baslicaktin fakulteye 6 ekle 28 ki 6 senede bitirmekte zordur sonra tustur zorunludur asistanlıktir yaş 32 33 olucak hayatının en güzel yılları böyle geçicekti seni rahatlatmak için soylemiyorum cidden boyle durum .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.