Şimdi Ara

Bir 3.yıl Başarısızlığı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2.sene ygs 63k mf3 33k
    Bu sene ygs 16k mf3 25k
    matematik geometri sınavında sınav kontrolünü sağlayamamam benim tıp hayalimi aldı götürdü arkadaslar.liseden beri hep tıp dedim.herkes ilk senemde tıp bekliyordu benden.ancak 2015 sınavında ygsde heyecandan batırdım bildiginiz ve ygs 91k idi bu yıl 16 ama hicbir ise yaramadı.ygs den sonra o kadar umutlanmıstım ki inanmıstım bu sene oluyor diye..3 yıllık emegim cöp oldu ki bu yıl cidden kısmıştım her şeyden.kendime kızıyorum,sorguluyorum.neden bi insan 3.kez girdigi sınavda heyecanlanır.yok yok bulamıyorum isin icinden cıkamıyorum..en cok zoruma giden de annem ve babama mutlu sonuc getirememek.onlar ne okursan oku diyorlar yeter ki üzülme.benim cok üzüldügümü görünce mahvoluyorlar. eczacılık baktım güzel falan dedim artık onlara belli etmiyorum ama icim paramparca.simdi de marmara ecz gelsin diye dua ediyorum en azından iyisi olsun diye.kendimi gerizekalı gibi hissediyorum 3 yıl hazırlanıp kazanamadım ki cevrem de böyle düsünüyordur.umarım herkesin gönlünce olur her sey icimi dökmek istedim belki benimle aynı durumda olan birileri vardır..

• Üzdün be reyiz,böyle idealleri için yıllarını feda edip istediğini alamayanları görünce üzülüyorum.
  • Started From The Bottom kullanıcısına yanıt
    ah hocam ah ne hayalleri kuruyorsun ve artık yok onlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürsat000

ah hocam ah ne hayalleri kuruyorsun ve artık yok onlar

Benim gibilere geliyor işte mf3 17k geldi mesela çöp olacak sıra,gerçekten isteyenlere gelsin ya puanım tuttu orayı yazayım diyenlere değil.
  • İyi şeyler inandığında,
    Daha iyi şeyler sabrettiğinde ve
    En iyi şeyler hiç vazgeçmediğinde gelir
  • Yaw kardeşim sen cidden tıp istiyor musun bana onu söyle gerekirse ölü tercih yapacaksın bu uğurda 4'e katlanacan.

Sen 3 sene çalışmıssın peki ya karşılığını alabildin mi?

O zaman 4'e kalıp hayallerin için çalışacaksın ama istemiyorsan kalma.
  • Ayımsı Kel Aslan kullanıcısına yanıt
    hocam inandım,sabrettim hadi vazgecmedim 3.yıla kaldım ama 4.yılı kaldıramam yani psikolojik acıdan bitirdi beni bu sene zaten..ilerde ne olur,okulu bitirip yeniden hazırlanır mıyım okurken mi hazırlanırım bilmiyorum o güveni gücü kendimde görür müyüm emin degilim,kendime olan inancım da kırıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diş yazın hocam eczacılıktansa tıp la benzer dersler ilerde geçerseniz falan derslerden muafiyet vs kolay olur düşüncesindeyim
  • Kürsat000 kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi düşün bu sene 16k olmuşsun zaten.Gelecek sene bu sınavı öttürürsün sen.

3 sene girip tıpı kazanamamışsın.4.sene girip 4 sene girip tıpı kazanamamak sana bir şey kaybettirmez.
  • hayvanat9999 H kullanıcısına yanıt
    Dişin bana uygun olduğunu düşünmüyorum hocam zaten devlette de gelmez,teşekkürler yine de
  • Geçmiş olsun hocam üzdün gerçekten bende çok heyecanlı biriyim 86 k dan mezuna bırakıyorum umarım aynı durumla karşılaşmam
  • Yalnız değilsin az çok aynı şeyleri yaşamışız benim sıralamam 19 bin

4.seneye katlanamayacağım için dis hekimliği yazdım kendimi orada geliştirmeye bakacağım sen de aynısını yap bence bazen ne kadar çalışsan da bilsen de olmayabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xaxti -- 26 Temmuz 2017; 1:26:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürsat000

Dişin bana uygun olduğunu düşünmüyorum hocam zaten devlette de gelmez,teşekkürler yine de

Siz bilirsiniz hocam gerçi eczacılık ta da iş vs yok gibi dedikoduları kasıtlı çıkartıyorlar ki tercih azalsın başarı sırası düşsün diye ama saha da olan biri olarak söylebilirim ki diş hekimini eğer sermaye ve birazda önsezi varsa 10 a 15 e katlayacak kadar para kazanabilir
  • Ayımsı Kel Aslan kullanıcısına yanıt
    kardesim sagol güzel düsünüyorsun ama seneye ygsde aynı sacmalıgı yasamayacagımın garantisi yok bu konuda güvenmiyorum suan kendime ki ben 2 senede ygs kötü yaptım,bu sene nasıl olduysa sınavda sakinligimi korudum özellikle sıkıntım mat problemdi 35 0 mat kurtardı bilmiyorum kader mi nasip mi ne ama ben cidden cok yoruldum
  • Her sey gönlüne göre olsun hocam sakin olun iyi calısın..
  • Kürsat000 kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam sağolun
  • xaxti X kullanıcısına yanıt
    öyle yapıcaz artık kardesim maalesef...
  • adam üçüncü yılına zor dayanmış dördü öneriyorsunuz yaz git hocam bir yere yıpranmaya değmez 4.yıl
  • hayvanat9999 H kullanıcısına yanıt
    bilemiyorum hocam ya biri iyi diyor biri kötü diyor bakalım işin içine girince göreceğiz..
  • heyjude9 kullanıcısına yanıt
    öyle yapıcam hocam gercekten psikolojim bitti..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.