Şimdi Ara

Bir AGP Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şincik ben kendime yeni bir sistem aldım ama öyle böyle değil gerçekten süper. P4 2.4ghz, 512mb ddr-ram vs. vs. Ancak sorunumun bunlarla bir alakası yok.

Ekran kartım Chaintech GF4 TI4600, işletim sistemim Windows XP Professional ve anakartım ise Asus P4PE/L. Bu parçalar ile AGP 4x modunu kullanabilmem gerekir değil mi? Ancak ekran kartı detaylarına baktığımda PCI Modu gibi bir modda çalışıyor ve bu da bana büyük ölçüde performans kaybettiriyor. Bunu benden biraz daha düşük konfigürasyonu olan arkadaşımın sistemi ile karşılaştırdığımda anladım. İşlemcimin onunkinden daha iyi olmasına rağmen o 3DMark 2001SE'de 10053 puan alırken, ben 7770 puan alabildim.

Lütfen yardım edin. Ben bu kartı nasıl agp 4x olarak tanıtacağım??

Teşekkürler

• eğer denemediysen bios ayarlarında agp 4x bulabilirsin oradan ayarla sorun çıkmaz
  • Denememiştim hemen bakayım
    sağol
  • Baktım ancak agp ile ilgili birşey bulamadım :)
    Biraz daha detayına iner misin?
  • bende de 4x destekleyen via chipsetli asus cuv4x-c diye bir anakart var xpde gf4 ü 2x de çalıştırıyor ama bios de 4x win98 ilk versinonunda via nın anakart sürücüsünü yükledim ve 4x de çalıştı yani win98 yükle o zaman olabilir xp de vianın sürücülerini yükledim olmadı başka bir registry ayarı için 2 tane program buldum xp de işlemedi bunun için cizgi.com.tr den falan araştırdım benim anakarın nvidia ile sorunları var 4x de çalışsa daha fazla performans olur 2 katına çıkar bence sen buna bir çare bul p4 ile süper olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.